Handboek mobiele strategie

succesvol zakendoen via mobiele devices

Prijs € 38,25

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bart van Asten

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Klanten shoppen steeds meer online via hun telefoon of tablet. Concurrenten slagen er met hun mobiele strategie in om een groter marktaandeel te verwerven. En steeds vaker zetten nieuwe, in beginsel branche- of marktvreemde partijen, bestaande markten met een mobiele toepassing op zijn kop. Het grote aantal (dreigende) faillissementen onder gevestigde organisaties en merken bewijst dat veel organisaties worstelen met hun antwoord op trends en ontwikkelingen in het mobiele tijdperk. Nu kiezen voor een mobiele strategie is dus cruciaal voor overleven op de lange termijn.Handboek mobiele strategie ondersteunt ondernemers, business- en marketingmanagers die relatief onbekend zijn met het opereren op het mobiele platform, maar die de volgende stap willen zetten in het mobiele domein. Het geeft inzicht in de trends en ontwikkelingen die spelen op dit gebied. Dit boek geeft inzicht in de geheimen achter grote internationale mobiele successen, het helpt je met het formuleren van een strategie, en bevat vele praktische tips voor de implementatie ervan. E-bookDeze titel is verkrijgbaar als e-book. Meer informatie over e-books vindt u op de pagina Klantenservice.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bart van Asten
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Beschrijving

Klanten shoppen steeds meer online via hun telefoon of tablet. Concurrenten slagen er met hun mobiele strategie in om een groter marktaandeel te verwerven. En steeds vaker zetten nieuwe, in beginsel branche- of marktvreemde partijen, bestaande markten met een mobiele toepassing op zijn kop. Het grote aantal (dreigende) faillissementen onder gevestigde organisaties en merken bewijst dat veel organisaties worstelen met hun antwoord op trends en ontwikkelingen in het mobiele tijdperk. Nu kiezen voor een mobiele strategie is dus cruciaal voor overleven op de lange termijn.

Handboek mobiele strategie ondersteunt ondernemers, business- en marketingmanagers die relatief onbekend zijn met het opereren op het mobiele platform, maar die de volgende stap willen zetten in het mobiele domein. Het geeft inzicht in de trends en ontwikkelingen die spelen op dit gebied. Dit boek geeft inzicht in de geheimen achter grote internationale mobiele successen, het helpt je met het formuleren van een strategie, en bevat vele praktische tips voor de implementatie ervan.

E-book
Deze titel is verkrijgbaar als e-book. Meer informatie over e-books vindt u op de pagina Klantenservice.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bart van Asten
Uitgever
Boom
ISBN
9789024406630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99