Handboek Mac OS X Yosemite

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Bob Timroff

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is Mac OS X Yosemite, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer. Het zorgt er onder meer voor dat u programma's kunt starten, bestanden kunt beheren en extra apparaten kunt aansluiten. Mac OS X ziet er schitterend uit, is uiterst stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en vraagt nauwelijks onderhoud. Met de stappenlijsten, tips en trucs in het Handboek Mac OS X Yosemite leert u om comfortabel te werken met Mac OS X 10.10 en ontdekt u vele, soms verborgen functies. Dit boek is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevorderden en experts. Tot de behandelde onderwerpen behoren: *Maak kennis met het besturingssysteem Mac OS X Yosemite. *Ontmoet het bureaublad, het dock, Finder en menu's. *Navigeer met Finder-tabbladen. *Organiseer met tags, Mission Control, Spaces, Spotlight, AirDrop, slimme mappen en dock. *Stel uw voorkeuren in voor het systeem, hardware, internet en netwerk. *Leer werken met de map Programma's, Continuity en Handoff. *Werp een blik op iLife en iWorks. *Vind uw weg in Contacten, Agenda, Fotolader, Photobooth, Quick Time en Time Machine. *Ga aan de slag met iTunes. *Maak verbinding met internet en werk met Mail Safari, Berichten en iCloud.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bob Timroff
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059408036
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is Mac OS X Yosemite, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer. Het zorgt er onder meer voor dat u programma's kunt starten, bestanden kunt beheren en extra apparaten kunt aansluiten. Mac OS X ziet er schitterend uit, is uiterst stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en vraagt nauwelijks onderhoud.




Met de stappenlijsten, tips en trucs in het Handboek Mac OS X Yosemite leert u om comfortabel te werken met Mac OS X 10.10 en ontdekt u vele, soms verborgen functies. Dit boek is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevorderden en experts. Tot de behandelde onderwerpen behoren:
*Maak kennis met het besturingssysteem Mac OS X Yosemite.
*Ontmoet het bureaublad, het dock, Finder en menu's.
*Navigeer met Finder-tabbladen.
*Organiseer met tags, Mission Control, Spaces, Spotlight, AirDrop, slimme mappen en dock.
*Stel uw voorkeuren in voor het systeem, hardware, internet en netwerk.
*Leer werken met de map Programma's, Continuity en Handoff.
*Werp een blik op iLife en iWorks.
*Vind uw weg in Contacten, Agenda, Fotolader, Photobooth, Quick Time en Time Machine.
*Ga aan de slag met iTunes.
*Maak verbinding met internet en werk met Mail Safari, Berichten en iCloud.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bob Timroff
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059408036
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99