Handboek flebologie

diagnostiek en behandeling van veneuze ziekten

Prijs € 99,50

Uitverkocht

H.A.M. Neumann

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eén op de acht volwassenen heeft duidelijke tekenen van veneuze insufficiëntie. De morbiditeit van veneuze ziekten is van groot belang, zowel wat betreft de kosten als het verlies van kwaliteit van leven van patiënten. Toch is de belangstelling voor de flebologie (leer der veneuze ziekten) in Nederland nog beperkt. Dit handboek wil een bijdrage leveren aan kennisvermeerdering over diagnostiek en behandeling. Hierbij wordt uitgegaan van een multidisciplinaire benadering. Dit boek is dan ook niet alleen bestemd voor dermatologen, chirurgen, angiologen en internisten, maar ook voor huisartsen en nurse practitioners. De eerste druk van dit handboek verscheen in 2003. Deze nieuwe druk is volledig geactualiseerd en uitgebreid. De nieuwste inzichten in behandeling, zoals de perfectionering van echogeleide schuimsclerose, ablatieve en endovasculaire methoden met laserlicht, stoom en radiofrequente ablatie, zijn daarbij natuurlijk opgenomen. De redactie is erin geslaagd een indrukwekkend standaardwerk samen te stellen voor het Nederlands taalgebied. Dit complete overzicht is een onmisbare bondgenoot van iedere medische professional die met flebologie te maken krijgt.InhoudDeel 1: AlgemeenDeel 2: OnderzoekstechniekenDeel 3: PathologieDeel 4: SymptomatologieDeel 5: BehandelingDeel 6: Preventie en slotbeschouwingRegister

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.A.M. Neumann
Uitgever
Prelum Uitgevers
ISBN
9789085621089
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Beschrijving

Eén op de acht volwassenen heeft duidelijke tekenen van veneuze insufficiëntie. De morbiditeit van veneuze ziekten is van groot belang, zowel wat betreft de kosten als het verlies van kwaliteit van leven van patiënten. Toch is de belangstelling voor de flebologie (leer der veneuze ziekten) in Nederland nog beperkt. Dit handboek wil een bijdrage leveren aan kennisvermeerdering over diagnostiek en behandeling. Hierbij wordt uitgegaan van een multidisciplinaire benadering. Dit boek is dan ook niet alleen bestemd voor dermatologen, chirurgen, angiologen en internisten, maar ook voor huisartsen en nurse practitioners.

De eerste druk van dit handboek verscheen in 2003. Deze nieuwe druk is volledig geactualiseerd en uitgebreid. De nieuwste inzichten in behandeling, zoals de perfectionering van echogeleide schuimsclerose, ablatieve en endovasculaire methoden met laserlicht, stoom en radiofrequente ablatie, zijn daarbij natuurlijk opgenomen.

De redactie is erin geslaagd een indrukwekkend standaardwerk samen te stellen voor het Nederlands taalgebied. Dit complete overzicht is een onmisbare bondgenoot van iedere medische professional die met flebologie te maken krijgt.

Inhoud
Deel 1: Algemeen
Deel 2: Onderzoekstechnieken
Deel 3: Pathologie
Deel 4: Symptomatologie
Deel 5: Behandeling
Deel 6: Preventie en slotbeschouwing
Register

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.A.M. Neumann
Uitgever
Prelum Uitgevers
ISBN
9789085621089
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99