Handboek Excel 2007 NL

Prijs € 27,99

Uitverkocht

G. Bruijnes

Paperback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Microsoft Excel 2007Gerrit BruijnesMet de komst van Microsoft Office 2007 is ook Excel grondig op de schop genomen en spectaculair vernieuwd. Dit rekenbladprogramma is h hulpmiddel om tabellen, grafieken, analyses en kleine kaartenbakken te maken. In het Handboek Microsoft Excel 2007 gaat Excel-kenner Gerrit Bruijnes uitgebreid in op de vele mogelijkheden, waarbij de nieuwe interface (het ‘lint’) uiteraard een prominente rol speelt. Aan de hand van vele praktische voorbeelden krijgt u op speelse wijze de kracht van Excel onder de knie. Zo leert u onder andere werkbladen vorm te geven en te vullen, grafieken te ontwerpen, databases op te zetten en draaitabellen te maken. Tot de behandelde onderwerpen behoren:gegevens invoeren in de vernieuwde gebruikersinterfacewerkbladen opzetten en snel vormgeventabellen gebruiken en onderhoudenformules gebruikengegevens in verschillende notaties presenterenfilteren en sorterengrafieken maken en gegevens analyserenwerken met de ingebouwde functiesrekenbladen afdrukkenen verzendenwerken met macro’s, sjablonen en de instellingenGerrit Bruijnes begon zijn carri als leraar in het reguliere onderwijs en doceerde daarna als freelancer diverse softwarepakketten bij verschillende opleiders en bedrijven in Nederland. Zijn ervaring in de informatietechnologie strekt zich inmiddels uit over een periode van ruim twintig jaar. In die tijd heeft hij honderden cursisten opgeleid en een flinke stapel computerboeken geproduceerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Bruijnes
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789059402775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
257

Beschrijving

Microsoft Excel 2007
Gerrit Bruijnes
Met de komst van Microsoft Office 2007 is ook Excel grondig op de schop genomen en spectaculair vernieuwd. Dit rekenbladprogramma is h hulpmiddel om tabellen, grafieken, analyses en kleine kaartenbakken te maken. In het Handboek Microsoft Excel 2007 gaat Excel-kenner Gerrit Bruijnes uitgebreid in op de vele mogelijkheden, waarbij de nieuwe interface (het ‘lint’) uiteraard een prominente rol speelt. Aan de hand van vele praktische voorbeelden krijgt u op speelse wijze de kracht van Excel onder de knie. Zo leert u onder andere werkbladen vorm te geven en te vullen, grafieken te ontwerpen, databases op te zetten en draaitabellen te maken. Tot de behandelde onderwerpen behoren:
gegevens invoeren in de vernieuwde gebruikersinterface
werkbladen opzetten en snel vormgeven
tabellen gebruiken en onderhouden
formules gebruiken
gegevens in verschillende notaties presenteren
filteren en sorteren
grafieken maken en gegevens analyseren
werken met de ingebouwde functies
rekenbladen afdrukkenen verzenden
werken met macro’s, sjablonen en de instellingen
Gerrit Bruijnes begon zijn carri als leraar in het reguliere onderwijs en doceerde daarna als freelancer diverse softwarepakketten bij verschillende opleiders en bedrijven in Nederland. Zijn ervaring in de informatietechnologie strekt zich inmiddels uit over een periode van ruim twintig jaar. In die tijd heeft hij honderden cursisten opgeleid en een flinke stapel computerboeken geproduceerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Bruijnes
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789059402775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
257

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99