Handboek EVV en GVP

Prijs € 66,95

Uitverkocht

Nicolien van Halem, Carla van Herpen-Bus, Marjan van Rooyen

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit handboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinator of GVP.  De EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) is het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten in de zorgverlening en verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg. De GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) richt zich op de psychogeriatrische cliënt, met zijn specifieke problemen en benaderingswijze. Zij begeleidt de cliënt en geeft informatie aan collega's, mantelzorgers en vrijwilligers. De branche-erkende opleidingen EVV en GVP in de sector Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) zijn een aanvulling op het middelbaar beroepsonderwijs. De beroepscompetenties van beide profielen zijn herkenbaar in elk hoofdstuk van dit Handboek EVV-GVP. De inhoud richt zich op alle sectoren in de VVT. Centraal staan de overkoepelende thema’s voor beide opleidingen, zoals cliëntgericht werken, samenwerken in de zorg, het zorgleefplan, wetgeving, zorgvernieuwingen en professionalisering. De hoofdstukken Ouderenpsychiatrie en Interventies en benaderingswijzen in de psychogeriatrie zijn specifiek voor de GVP-opleiding, maar ook ondersteunend voor het dagelijks werk van de EVV. Daarmee is dit een onmisbaar en compleet naslagwerk voor de verzorgende die een van beide opleidingen volgt of die gewoon nèt wat meer wil weten en kunnen. Kortom: de verzorgende plus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicolien van Halem, Carla van Herpen-Bus, Marjan van Rooyen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036809269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit handboek biedt een theoretische basis aan alle verzorgenden die werken of gaan werken als EVV, contactverzorgende, zorgcoördinator of GVP.

 

De EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) is het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten in de zorgverlening en verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg.

De GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) richt zich op de psychogeriatrische cliënt, met zijn specifieke problemen en benaderingswijze. Zij begeleidt de cliënt en geeft informatie aan collega's, mantelzorgers en vrijwilligers.

De branche-erkende opleidingen EVV en GVP in de sector Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) zijn een aanvulling op het middelbaar beroepsonderwijs. De beroepscompetenties van beide profielen zijn herkenbaar in elk hoofdstuk van dit Handboek EVV-GVP. De inhoud richt zich op alle sectoren in de VVT.

 

Centraal staan de overkoepelende thema’s voor beide opleidingen, zoals cliëntgericht werken, samenwerken in de zorg, het zorgleefplan, wetgeving, zorgvernieuwingen en professionalisering. De hoofdstukken Ouderenpsychiatrie en Interventies en benaderingswijzen in de psychogeriatrie zijn specifiek voor de GVP-opleiding, maar ook ondersteunend voor het dagelijks werk van de EVV. Daarmee is dit een onmisbaar en compleet naslagwerk voor de verzorgende die een van beide opleidingen volgt of die gewoon nèt wat meer wil weten en kunnen. Kortom: de verzorgende plus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicolien van Halem, Carla van Herpen-Bus, Marjan van Rooyen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036809269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99