Handboek depressieve stoornissen

Prijs € 65,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hardback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is de tweede, geheel herziene druk van het Handboek depressieve stoornissen. Het geeft een up-to-date overzicht van zowel de wetenschappelijke als de behandelinhoudelijke kennis en ervaring rond deze veelvoorkomende, invaliderende en maatschappelijke relevante stoornis en sluit aan bij de DSM-5. Sinds de vorige druk uit 2008 is wereldwijd veel onderzoek verricht en werden vele nieuwe inzichten ten aanzien van ontstaan, preventie en behandeling van depressie ontwikkeld, die zijn meegenomen inhet boek.Met oog voor de verschillende leeftijdsgroepen - jeugdigen, volwassenen en ouderen - worden de biologische, psychologische, sociale en culturele aspecten door een keur van ruim 60 Nederlandse en Vlaamse deskundigen in 32 hoofdstukken samengevat en besproken.Het boek is bedoeld voor de opleiding en bij- en nascholing van alle beroepsgroepen die met depressie te maken hebben, zoals verpleegkundigen, vaktherapeuten, huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, verslavingsartsen, specialisten ouderengeneeskunde, maar zeker ook voor in depressie geïnteresseerde andere professionals, wetenschappers, patiënten en familie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Tijdstroom, Uitgeverij De
ISBN
9789058983039
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
606

Beschrijving

Dit is de tweede, geheel herziene druk van het Handboek depressieve stoornissen. Het geeft een up-to-date overzicht van zowel de wetenschappelijke als de behandelinhoudelijke kennis en ervaring rond deze veelvoorkomende, invaliderende en maatschappelijke relevante stoornis en sluit aan bij de DSM-5. Sinds de vorige druk uit 2008 is wereldwijd veel onderzoek verricht en werden vele nieuwe inzichten ten aanzien van ontstaan, preventie en behandeling van depressie ontwikkeld, die zijn meegenomen in
het boek.

Met oog voor de verschillende leeftijdsgroepen - jeugdigen, volwassenen en ouderen - worden de biologische, psychologische, sociale en culturele aspecten door een keur van ruim 60 Nederlandse en Vlaamse deskundigen in 32 hoofdstukken samengevat en besproken.

Het boek is bedoeld voor de opleiding en bij- en nascholing van alle beroepsgroepen die met depressie te maken hebben, zoals verpleegkundigen, vaktherapeuten, huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, verslavingsartsen, specialisten ouderengeneeskunde, maar zeker ook voor in depressie geïnteresseerde andere professionals, wetenschappers, patiënten en familie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Tijdstroom, Uitgeverij De
ISBN
9789058983039
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
606

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99