Handboek beeldbewerking in Photoshop

tot en met versie CS6

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Frans Barten

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handboek beeldbewerking in Photoshop - tot en met CS6Photoshop heeft al jarenlang een haast niet te verbeteren digitale doka in zich. Dit handboek richt zich op de fotograaf die gebruik wil maken van Photoshop; het is geen handleiding voor Photoshop. Alleen díe gereedschappen en handelingen die een fotograaf tot nut kunnen zijn worden uitgelegd en bekeken vanuit de fotografie. Daarbij zal 'horizontaal' in het programma te werk worden gegaan: lagen, kanalen, maskers en gereedschappen staan gelijktijdig ter beschikking om beeldbewerkingen uit te voeren die niet in handleidingen beschreven staan en waarvan het resultaat tevoren soms niet voor 100% te voorspellen is.De basis - de opname - moet natuurlijk al in orde zijn als je een geslaagde beeldbewerking wilt uitvoeren. Daarom wordt niet gepraat over repareren of corrigeren maar over aanpassen. Zoals een uitgekiende selectie maken waarin je aanpassingen kunt doen die in het veld niet mogelijk waren. De voorbeelden in dit boek zijn bijgewerkt t/m CS6; heb je een eerdere versie dan zijn haast alle voorbeelden 'na te spelen'. Alle bewerkingen in dit boek zijn nagenoeg ook voor jpg-bestanden geschikt.Met de oefenfoto's die te downloaden zijn loopt Frans Barten Photoshop door en hoopt dat je met dit boek serieuzer met je fotografie bezig zult zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans Barten
Uitgever
Focus Publishing
ISBN
9789078811190
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Handboek beeldbewerking in Photoshop - tot en met CS6
Photoshop heeft al jarenlang een haast niet te verbeteren digitale doka in zich. Dit handboek richt zich op de fotograaf die gebruik wil maken van Photoshop; het is geen handleiding voor Photoshop. Alleen díe gereedschappen en handelingen die een fotograaf tot nut kunnen zijn worden uitgelegd en bekeken vanuit de fotografie. Daarbij zal 'horizontaal' in het programma te werk worden gegaan: lagen, kanalen, maskers en gereedschappen staan gelijktijdig ter beschikking om beeldbewerkingen uit te voeren die niet in handleidingen beschreven staan en waarvan het resultaat tevoren soms niet voor 100% te voorspellen is.
De basis - de opname - moet natuurlijk al in orde zijn als je een geslaagde beeldbewerking wilt uitvoeren. Daarom wordt niet gepraat over repareren of corrigeren maar over aanpassen. Zoals een uitgekiende selectie maken waarin je aanpassingen kunt doen die in het veld niet mogelijk waren. De voorbeelden in dit boek zijn bijgewerkt t/m CS6; heb je een eerdere versie dan zijn haast alle voorbeelden 'na te spelen'. Alle bewerkingen in dit boek zijn nagenoeg ook voor jpg-bestanden geschikt.
Met de oefenfoto's die te downloaden zijn loopt Frans Barten Photoshop door en hoopt dat je met dit boek serieuzer met je fotografie bezig zult zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans Barten
Uitgever
Focus Publishing
ISBN
9789078811190
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99