Hallo2Paleo

suikervrij, glutenvrij & lactosevrij

Prijs € 22,45

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Willeke Linneman

Hardback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gewoon gezond leven, het klinkt zo gemakkelijk maar is dat het ook? Is koken zonder pakjes en zakjes niet onwijs ingewikkeld en tijdrovend? Of moet ik dan een extra kookplaat aanschaffen om alle pannen op kwijt te kunnen? En lusten mijn kinderen het dan ook nog?Is dit herkenbaar voor je? Dan heb je nu het juiste boek in handen! Het is Willeke gelukt om op een laagdrempelige en eenvoudige wijze te beschrijven hoe je gezonder kunt gaan eten. Ze laat je zien dat 'gezond' meer is dan het knagen op een blaadje sla en een druif. Terug naar de basis en naar het dieet van de oermens. Gezond leven heeft al lang geen geitenwollensokkenimago meer, integendeel. Gezond leven is helemaal in. Gezond leven is goed voor jezelf én je gezin zorgen. Je zult zien dat 'gezond' ook nog eens heel 'lekker' is en dat het best eenvoudig is om lekker verantwoord te eten en te leven. Geen gedoe met 100 ingrediënten en geen uren in de keuken staan!Een combinatie van gezond, praktisch, duidelijk en eenvoudig dat is toch precies wat je zoekt in een boek? Je kunt er direct mee aan de slag! Trouwens, in dit boek vind je niet alleen recepten voor heerlijke gerechten, maar ook voor huidverzorgingsproducten, een complete Paleo Lifestyle!Helma van der LindenEigenaar "Afvallen? Bloed, Zweet en Biefstuk"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willeke Linneman
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462038837
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Gewoon gezond leven, het klinkt zo gemakkelijk maar is dat het ook? Is koken zonder pakjes en zakjes niet onwijs ingewikkeld en tijdrovend? Of moet ik dan een extra kookplaat aanschaffen om alle pannen op kwijt te kunnen? En lusten mijn kinderen het dan ook nog?

Is dit herkenbaar voor je? Dan heb je nu het juiste boek in handen! Het is Willeke gelukt om op een laagdrempelige en eenvoudige wijze te beschrijven hoe je gezonder kunt gaan eten. Ze laat je zien dat 'gezond' meer is dan het knagen op een blaadje sla en een druif. Terug naar de basis en naar het dieet van de oermens. Gezond leven heeft al lang geen geitenwollensokkenimago meer, integendeel. Gezond leven is helemaal in. Gezond leven is goed voor jezelf én je gezin zorgen. Je zult zien dat 'gezond' ook nog eens heel 'lekker' is en dat het best eenvoudig is om lekker verantwoord te eten en te leven. Geen gedoe met 100 ingrediënten en geen uren in de keuken staan!

Een combinatie van gezond, praktisch, duidelijk en eenvoudig dat is toch precies wat je zoekt in een boek? Je kunt er direct mee aan de slag! Trouwens, in dit boek vind je niet alleen recepten voor heerlijke gerechten, maar ook voor huidverzorgingsproducten, een complete Paleo Lifestyle!

Helma van der Linden
Eigenaar "Afvallen? Bloed, Zweet en Biefstuk"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willeke Linneman
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462038837
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99