Haal het beste uit jezelf ! 2 Organiseren, zelfmanagement en profileren

Verhoog je persoonlijke effectiviteit

Prijs € 47,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lia Bijkerk, Wilma van der Heide

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe kunnen studenten maximaal gebruik maken van hun kwaliteiten en interesses tijdens hun opleiding, in stages, bij het afstuderen en tijdens het werk? Hoe kunnen studenten beter omgaan met stress en met de tijd? Hoe kunnen zij betere gesprekken leren voeren en effectiever samenwerken? Hoe onderscheiden zij zich van de anderen en kunnen zij innovatieve producten en diensten verzinnen? Allemaal vragen die studenten graag beantwoord zien tijdens hun opleiding om gerichte keuzes te kunnen maken en om zo efficiënt en effectief mogelijk te studeren.In dit tweede deel van het boek voor studenten wordt de theorie van nog acht thema’s in het kader van persoonlijke effectiviteit beknopt beschreven. De hoofdstukken zijn overzichtelijk ingedeeld met daarin een praktijkvoorbeeld afkomstig uit het hbo, de beschrijving van de algemene competentie waaraan gewerkt wordt en een leertekst met voorbeelden, tips, modellen, vuistregels, do’s en dont’s. De hoofdstukken eindigen met praktische opdrachten en een doorverwijzing naar specifieke literatuur of websites die ondersteunend kunnen werken.Op de, bij het boek behorende website, kunnen studenten de testen uit het boek maken en de benodigde bestanden voor hun portfolio downloaden. Met behulp van dit boek kunen studenten de algemene competenties: organiseren,zelfmanagement en profileren vergroten. Het boek kan gebruikt worden als hulpmiddel bij lessen in het kader van de studieloopbaanbegeleiding of als ondersteuning bij regiekring bijeenkomsten. Studenten kunnen het boek ook individueel doorwerken om het beste uit zichzelf te halen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lia Bijkerk, Wilma van der Heide
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031381678
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
151

Beschrijving

Hoe kunnen studenten maximaal gebruik maken van hun kwaliteiten en interesses tijdens hun opleiding, in stages, bij het afstuderen en tijdens het werk? Hoe kunnen studenten beter omgaan met stress en met de tijd? Hoe kunnen zij betere gesprekken leren voeren en effectiever samenwerken? Hoe onderscheiden zij zich van de anderen en kunnen zij innovatieve producten en diensten verzinnen? Allemaal vragen die studenten graag beantwoord zien tijdens hun opleiding om gerichte keuzes te kunnen maken en om zo efficiënt en effectief mogelijk te studeren.

In dit tweede deel van het boek voor studenten wordt de theorie van nog acht thema’s in het kader van persoonlijke effectiviteit beknopt beschreven. De hoofdstukken zijn overzichtelijk ingedeeld met daarin een praktijkvoorbeeld afkomstig uit het hbo, de beschrijving van de algemene competentie waaraan gewerkt wordt en een leertekst met voorbeelden, tips, modellen, vuistregels, do’s en dont’s. De hoofdstukken eindigen met praktische opdrachten en een doorverwijzing naar specifieke literatuur of websites die ondersteunend kunnen werken.

Op de, bij het boek behorende website, kunnen studenten de testen uit het boek maken en de benodigde bestanden voor hun portfolio downloaden.

Met behulp van dit boek kunen studenten de algemene competenties: organiseren,
zelfmanagement en profileren vergroten. Het boek kan gebruikt worden als hulpmiddel bij lessen in het kader van de studieloopbaanbegeleiding of als ondersteuning bij regiekring bijeenkomsten. Studenten kunnen het boek ook individueel doorwerken om het beste uit zichzelf te halen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lia Bijkerk, Wilma van der Heide
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031381678
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
151

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99