Groeten van het Sterrenbeest

Prijs € 15,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Robert Feldhoff

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tekst die erbij kan:De Aarde in de 49e eeuw: Een kind sterft door een val uit een raam - een onmogelijk "ongeval". Een onbekende vermoordt op gruwelijke wijze diplomaten van andere planeten en een geheimzinnige Schaduwman trekt achter de coulissen aan de touwtjes. Niemand weet wat zijn ware doel is, maar er dreigt een regelrechte ramp voor Terrania-City.Sholter Roog, agent van de Terraanse Liga-Dienst, is op grond van een bovengemiddelde bereidheid tot geweld afgeschoven naar een administratieve functie. Door toeval wordt hij in het complot betrokken en gaat op onderzoek uit - op eigen houtje, op eigen risico en met zijn eigen methodes...De Aarde in de 49e eeuw: Het centrum van een goed georganiseerd sterrenrijk. Ruimteschepen overbruggen de afstanden tussen de sterren. De technische vooruitgang brengt welvaart met zich mee en alle mensen hebben dezelfde rechten.Maar maffiastructuren, misdadige gentechnici, massamoordenaars en machtshongerige politici zijn ook in de 49e eeuw een gevaarlijke tegenstander voor de mensheid.Space Thriller - de perfecte mix van realistische Science Fiction en een spannende detective.De cover door Tais Teng is gemaakt, een hele bekende naam in de SF en Fantasy wereld en in het verleden heeft hij ook al artwork geleverd voor deze serie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Feldhoff
Uitgever
Uitgeverij Macc
ISBN
9789078437109
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
274

Beschrijving

De tekst die erbij kan:

De Aarde in de 49e eeuw: Een kind sterft door een val uit een raam - een onmogelijk "ongeval". Een onbekende vermoordt op gruwelijke wijze diplomaten van andere planeten en een geheimzinnige Schaduwman trekt achter de coulissen aan de touwtjes. Niemand weet wat zijn ware doel is, maar er dreigt een regelrechte ramp voor Terrania-City.
Sholter Roog, agent van de Terraanse Liga-Dienst, is op grond van een bovengemiddelde bereidheid tot geweld afgeschoven naar een administratieve functie. Door toeval wordt hij in het complot betrokken en gaat op onderzoek uit - op eigen houtje, op eigen risico en met zijn eigen methodes...

De Aarde in de 49e eeuw: Het centrum van een goed georganiseerd sterrenrijk. Ruimteschepen overbruggen de afstanden tussen de sterren. De technische vooruitgang brengt welvaart met zich mee en alle mensen hebben dezelfde rechten.
Maar maffiastructuren, misdadige gentechnici, massamoordenaars en machtshongerige politici zijn ook in de 49e eeuw een gevaarlijke tegenstander voor de mensheid.

Space Thriller - de perfecte mix van realistische Science Fiction en een spannende detective.


De cover door Tais Teng is gemaakt, een hele bekende naam in de SF en Fantasy wereld en in het verleden heeft hij ook al artwork geleverd voor deze serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Feldhoff
Uitgever
Uitgeverij Macc
ISBN
9789078437109
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
274

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99