Groene smoothie revolutie

de radicale sprong naar een natuurlijke gezondheid

Prijs € 16,90

Levertijd: 2-3 werkdagen

Victoria Boutenko

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dankzij het pionierswerk van Victoria Boutenko is het eten van voldoende fruit en groente niet langer een opgaaf. Het dagelijks drinken van versbereide groene smoothies, als een simpele en krachtige toevoeging aan het vertrouwde eetpatroon, heeft voor miljoenen mensen geleid tot een revolutionaire verbetering van hun gezondheid en vitaliteit. Victoria Boutenko heeft met haar werk een wereldwijde groene smoothie revolutie ontketend. Smoothies zijn tegenwoordig algemeen bekend. Groene smoothies verschillen van 'gewone' gezonde smoothies in de zin dat ze voor een belangrijk deel uit groene bladgewassen bestaan. Bladgroen bevat vrijwel alle bouwstoffen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven en zich te vernieuwen. Voor opname in het lichaam moeten echter de celwanden van het blad worden opengebroken: door goed te kauwen en door de inwerking van het maagzuur. De meeste mensen kauwen onvoldoende, en sinds de invoering van bewerkte voeding hebben we veelal een te laag maagzuurgehalte om rauwe groene voeding goed te kunnen verteren. Pureren we het bladgroen in een krachtige blender, dan kunnen deze vitale voedingsstoffen wél gemakkelijk worden opgenomen. De combinatie met fruit maakt de groene smoothie supergezond én lekker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victoria Boutenko
Uitgever
Schildpad Boeken
ISBN
9789077463185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Dankzij het pionierswerk van Victoria Boutenko is het eten van voldoende fruit en groente niet langer een opgaaf. Het dagelijks drinken van versbereide groene smoothies, als een simpele en krachtige toevoeging aan het vertrouwde eetpatroon, heeft voor miljoenen mensen geleid tot een revolutionaire verbetering van hun gezondheid en vitaliteit. Victoria Boutenko heeft met haar werk een wereldwijde groene smoothie revolutie ontketend.

Smoothies zijn tegenwoordig algemeen bekend. Groene smoothies verschillen van 'gewone' gezonde smoothies in de zin dat ze voor een belangrijk deel uit groene bladgewassen bestaan. Bladgroen bevat vrijwel alle bouwstoffen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven en zich te vernieuwen. Voor opname in het lichaam moeten echter de celwanden van het blad worden opengebroken: door goed te kauwen en door de inwerking van het maagzuur. De meeste mensen kauwen onvoldoende, en sinds de invoering van bewerkte voeding hebben we veelal een te laag maagzuurgehalte om rauwe groene voeding goed te kunnen verteren. Pureren we het bladgroen in een krachtige blender, dan kunnen deze vitale voedingsstoffen wél gemakkelijk worden opgenomen. De combinatie met fruit maakt de groene smoothie supergezond én lekker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victoria Boutenko
Uitgever
Schildpad Boeken
ISBN
9789077463185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99