Groeiserie

Prijs € 27,50

Uitverkocht

David de Vos

Hardback | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze Groeiserie behandelt David de Vos een aantal heel belangrijke onderwerpen. In de boeken zal hij je uitdagen, maar ook ingaan op een aantal veelgestelde vragen. Verlang jij ernaar te groeien in je relatie met God? Lees ze dan!Gods stem verstaanGod spreekt - maar hoe? Misschien houdt deze vraag jou bezig. In dit boek laat David de Vos je de belangrijkste manieren zien waarop God spreekt. Hij helpt je om Gods stem beter te herkennen en daagt je uit om te gehoorzamen aan wat God zegt. Ook rekent hij af met een aantal veelgehoorde leugens, zoals het idee dat God alleen tot heel speciale, 'superheilige' mensen spreekt. God wil spreken tot al zijn kinderen, ook tot jou.De waarheid over wonderenGeneest God ook nu nog zieken? Zijn wonderen nog voor vandaag? Dit boek geeft je antwoord op de belangrijkste vragen op dit gebied. Het is geschreven voor alle mensen die een wonder van God nodig hebben in hun leven, maar ook voor jou, als je door God gebruikt wilt worden in bovennatuurlijke wonderen en tekenen. Dit boek leert je om vol geloof te leven met de God van wonderen en uit te zien naar wat Hij wil doen.Gods Geest voor jouIn dit boek laat David de Vos zien hoe belangrijk het is om een relatie te ontwikkelen met de Heilige Geest. 'Mijn eigen leven veranderde radicaal op de dag dat ik ontdekte dat de Heilige Geest niet alleen een geest is, maar een persoon. Hij is God zelf. Ontdek hoe de kracht van de Heilige Geest je kan helpen om je zonden te overwinnen. Sluit je aan bij de passie van de Heilige Geest om Jezus te verheerlijken en zichtbaar te maken in deze wereld. En ontdek de gaven die Hij je daarvoor geeft. Ook jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David de Vos
Uitgever
Go and Tell Media
ISBN
9789079807512
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In deze Groeiserie behandelt David de Vos een aantal heel belangrijke onderwerpen. In de boeken zal hij je uitdagen, maar ook ingaan op een aantal veelgestelde vragen. Verlang jij ernaar te groeien in je relatie met God? Lees ze dan!
Gods stem verstaan
God spreekt - maar hoe? Misschien houdt deze vraag jou bezig. In dit boek laat David de Vos je de belangrijkste manieren zien waarop God spreekt. Hij helpt je om Gods stem beter te herkennen en daagt je uit om te gehoorzamen aan wat God zegt. Ook rekent hij af met een aantal veelgehoorde leugens, zoals het idee dat God alleen tot heel speciale, 'superheilige' mensen spreekt. God wil spreken tot al zijn kinderen, ook tot jou.

De waarheid over wonderen
Geneest God ook nu nog zieken? Zijn wonderen nog voor vandaag? Dit boek geeft je antwoord op de belangrijkste vragen op dit gebied. Het is geschreven voor alle mensen die een wonder van God nodig hebben in hun leven, maar ook voor jou, als je door God gebruikt wilt worden in bovennatuurlijke wonderen en tekenen. Dit boek leert je om vol geloof te leven met de God van wonderen en uit te zien naar wat Hij wil doen.

Gods Geest voor jou
In dit boek laat David de Vos zien hoe belangrijk het is om een relatie te ontwikkelen met de Heilige Geest. 'Mijn eigen leven veranderde radicaal op de dag dat ik ontdekte dat de Heilige Geest niet alleen een geest is, maar een persoon. Hij is God zelf. Ontdek hoe de kracht van de Heilige Geest je kan helpen om je zonden te overwinnen. Sluit je aan bij de passie van de Heilige Geest om Jezus te verheerlijken en zichtbaar te maken in deze wereld. En ontdek de gaven die Hij je daarvoor geeft. Ook jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David de Vos
Uitgever
Go and Tell Media
ISBN
9789079807512
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99