Groeien door te stoppen

waarom zoveel organisaties overbelast zijn en hoe je dat voorkomt

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Frans van Loef

Paperback | September 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Is jouw organisatie ook stapelgek?! Je hoort het overal om je heen: 'Ik ben nooit klaar', 'Er komt alleen maar werk bij', 'Het één is nog niet af of het volgende staat alweer voor de deur'. Organi¬saties zitten overvol, en toch lijkt dit als een Dit 'stapel¬gedrag' heeft verstrekkende gevolgen: de focus verdwijnt, organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren. In Stoppen met stapelen lees je waarom zoveel organisaties stapelgek zijn en hoe je dit stapelen - via vijf eenvoudige stappen - kunt stoppen. Het vrijmaken van organisatiecapaciteit levert direct een aantal belangrijke voordelen op: een daling van de werkdruk, een flexibelere organisatie en een beter bedrijfs¬resultaat. Wie wil weten hoe je een organisatie met het aanwezige talent en de bestaande middelen snel en effectief kunt opschonen, leest dit boek! Frans van Loef is eigenaar van Freecapacity. Hij ondersteunt organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen. Het is heel menselijk om steeds weer te stapelen. Maar dit juist niet doen geeft focus, energie en kracht. Dit boek biedt praktische handvatten om tegen je natuur in te gaan en vandaag nog te stoppen met stapelen. Een must-read! Bas van der Veldt - CEO en mede-eigenaar van AFAS Software Een toegankelijk en pragmatisch boek dat stapelgedrag in organisaties op een verfrissende wijze aan de kaak stelt. Voor iedereen die slimmer wil omgaan met middelen, energie en tijd, om voor klanten het grote verschil te maken. Rob Idink - Country Manager Printing & Personal Systems bij Hewlett-Packard Nederland

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans van Loef
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089651693
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Is jouw organisatie ook stapelgek?!

Je hoort het overal om je heen: 'Ik ben nooit klaar', 'Er komt alleen maar werk bij', 'Het één is nog niet af of het volgende staat alweer voor de deur'. Organi¬saties zitten overvol, en toch lijkt dit als een Dit 'stapel¬gedrag' heeft verstrekkende gevolgen: de focus verdwijnt, organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren.
In Stoppen met stapelen lees je waarom zoveel organisaties stapelgek zijn en hoe je dit stapelen - via vijf eenvoudige stappen - kunt stoppen. Het vrijmaken van organisatiecapaciteit levert direct een aantal belangrijke voordelen op: een daling van de werkdruk, een flexibelere organisatie en een beter bedrijfs¬resultaat. Wie wil weten hoe je een organisatie met het aanwezige talent en de bestaande middelen snel en effectief kunt opschonen, leest dit boek!

Frans van Loef is eigenaar van Freecapacity. Hij ondersteunt organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen.

Het is heel menselijk om steeds weer te stapelen. Maar dit juist niet doen geeft focus, energie en kracht. Dit boek biedt praktische handvatten om tegen je natuur in te gaan en vandaag nog te stoppen met stapelen. Een must-read!
Bas van der Veldt - CEO en mede-eigenaar van AFAS Software

Een toegankelijk en pragmatisch boek dat stapelgedrag in organisaties op een verfrissende wijze aan de kaak stelt. Voor iedereen die slimmer wil omgaan met middelen, energie en tijd, om voor klanten het grote verschil te maken.
Rob Idink - Country Manager Printing & Personal Systems bij Hewlett-Packard Nederland

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans van Loef
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089651693
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99