GROEIEN DOE JE SAMEN (POD)

Hoe stimuleer je de ontwikkeling van je kind?

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Albert Janssens, Emiel van Doorn

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kleine kinderen worden niet vanzelf groot. Er is veel tijd, liefde en wederzijds vertrouwen nodig om uit te groeien tot een warme, zelfstandige en sterke volwassene. Maar hoe pak je dat concreet aan? Hoe communiceer je het best op maar van je kind? Waarom zijn kleine frustraties bij je kind niet noodzakelijk slecht? En hoe kun je de omgeving van je kind aanpassen aan zijn of haar noden?In dit basisboek tonen Albert Janssens en Emiel van Doorn vanuit alledaagse situaties hoe je op een natuurlijke en speelse manier de ontwikkeling van je kind het best kunt stimuleren. Groeien doe je samen vertrekt vanuit het onvoorwaardelijke geloof dat iedereen onbeperkte mogelijkheden heeft om zich te ontwikkelen. Cruciaal hierbij is het concept 'wederkerigheid': zowel kinderen als ouders groeien namelijk door interactie.Dankzij de vele tips, oefeningen en voorbeelden kunnen ouders, leerkrachten en begeleiders de theorie ook zelf makkelijk in praktijk brengen.Albert Janssens is de oprichter van het Centrum voor het Stimuleren van het Mediërend Opvoeden en Onderwijzen (CeSMOO). Emiel van Doorn leidt StiBCO (de Stichting ter Bevordering van de Cognitieve Ontwikkeling). Hun missie is het bevorderen van de cognitieve, sociale, emotionele en affectieve ontwikkeling door een mediërende opvoeding, en dit binnen gezin, kinderopvang, onderwijs en begeleiding.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Albert Janssens, Emiel van Doorn
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401451833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Kleine kinderen worden niet vanzelf groot. Er is veel tijd, liefde en wederzijds vertrouwen nodig om uit te groeien tot een warme, zelfstandige en sterke volwassene. Maar hoe pak je dat concreet aan? Hoe communiceer je het best op maar van je kind? Waarom zijn kleine frustraties bij je kind niet noodzakelijk slecht? En hoe kun je de omgeving van je kind aanpassen aan zijn of haar noden?
In dit basisboek tonen Albert Janssens en Emiel van Doorn vanuit alledaagse situaties hoe je op een natuurlijke en speelse manier de ontwikkeling van je kind het best kunt stimuleren. Groeien doe je samen vertrekt vanuit het onvoorwaardelijke geloof dat iedereen onbeperkte mogelijkheden heeft om zich te ontwikkelen. Cruciaal hierbij is het concept 'wederkerigheid': zowel kinderen als ouders groeien namelijk door interactie.
Dankzij de vele tips, oefeningen en voorbeelden kunnen ouders, leerkrachten en begeleiders de theorie ook zelf makkelijk in praktijk brengen.
Albert Janssens is de oprichter van het Centrum voor het Stimuleren van het Mediërend Opvoeden en Onderwijzen (CeSMOO). Emiel van Doorn leidt StiBCO (de Stichting ter Bevordering van de Cognitieve Ontwikkeling). Hun missie is het bevorderen van de cognitieve, sociale, emotionele en affectieve ontwikkeling door een mediërende opvoeding, en dit binnen gezin, kinderopvang, onderwijs en begeleiding.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Albert Janssens, Emiel van Doorn
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401451833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99