Grensoverschrijdende transacties en btw

Prijs € 32,89

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Rous

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ondernemers en andere (rechts)personen die goederen of diensten in- en verkopen in andere EU-lidstaten krijgen vaak te maken met ingewikkelde fiscale regelgeving en verplichtingen. Worden goederen van buiten de Europese Unie ingekocht, dan kan ook douanewetgeving aan de orde komen. Dit boek geeft een praktisch overzicht van de vele en uiteenlopende fiscale verplichtingen die spelen bij transacties met het buitenland (grensoverschrijdende transacties). Door de opzet van dit boek kan de lezer snel per transactie beoordelen met welke fiscale aandachtspunten hij rekening moet houden zodat geen zaken over het hoofd worden gezien. In het boek wordt gewerkt met voorbeelden die zijn toegespitst op de praktijk. De recent gewijzigde douanewetgeving wordt ook uitgebreid beschreven. Jeffrey Rous (1988) rondde in 2011 zijn studie Fiscale Economie met genoegen af aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend was hij werkzaam in de btw adviespraktijk van PwC. Sinds 1 september 2016 is Jeffrey Rous werkzaam als fiscaal specialistomzetbelasting bij de Belastingdienst. Jeffrey Rous publiceert regelmatig over fiscale onderwerpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Rous
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012399487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Ondernemers en andere (rechts)personen die goederen of diensten in- en verkopen in andere EU-lidstaten krijgen vaak te maken met ingewikkelde fiscale regelgeving en verplichtingen. Worden goederen van buiten de Europese Unie ingekocht, dan kan ook douanewetgeving aan de orde komen. Dit boek geeft een praktisch overzicht van de vele en uiteenlopende fiscale verplichtingen die spelen bij transacties met het buitenland (grensoverschrijdende transacties). Door de opzet van dit boek kan de lezer snel per transactie beoordelen met welke fiscale aandachtspunten hij rekening moet houden zodat geen zaken over het hoofd worden gezien.

In het boek wordt gewerkt met voorbeelden die zijn toegespitst op de praktijk. De recent gewijzigde douanewetgeving wordt ook uitgebreid beschreven. Jeffrey Rous (1988) rondde in 2011 zijn studie Fiscale Economie met genoegen af aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend was hij werkzaam in de btw adviespraktijk van PwC. Sinds 1 september 2016 is Jeffrey Rous werkzaam als fiscaal specialist
omzetbelasting bij de Belastingdienst. Jeffrey Rous publiceert regelmatig over fiscale onderwerpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Rous
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012399487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99