Goudroof op Curacao

Prijs € 21,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Peter Brok

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met geweld trekt hij de zak naar zich toe, het stof dwarrelt nu zover op dat hij helemaal niets meer ziet. Maar hij heeft de zak in zijn hand en trekt hem het wrak uit. Lichtelijk buiten adem, neemt hij eerst wat rust voordat hij de zak opent. In de zak zitten vijf blokken.Loodblokken? vraagt Steven zich af. Hij haalt er één uit en bekijkt het goed, Jezus, dit lijkt wel goud! Hij zwemt met het blok iets van het wrak af zodat hij het stof kwijt is. Nu ziet hij het duidelijk. Hij heeft een blok goud in zijn hand, hoeveel zal het zijn, denkt hij. Een kilo of twee?Shit, er liggen nog meer zakken in dat ruim, als dat ook goud is! Hij kijkt op zijn duikcomputer en ziet dat hij al een half uur weg is en bijna door zijn nultijd heen is. Zijn manometer geeft nog zeventig bar aan. Ik moet terug naar de oppervlakte, ik kan dit nu niet meenemen.Als na twee jaar de relatie van Steven stuk loopt besluit Steven in zijn eentje op vakantie te gaan naar Curaçao. Maar wanneer Steven op Schiphol Marian ontmoet, wordt wat een rustige duikvakantie had moeten worden, alles behalve dat! Goudroof op Curaçao is een spannende thriller die zich behalve in Venezuela en Nederland voornamelijk op Curaçao afspeelt. Een meeslepend verhaal dat u het gevoel geeft zelf op het tropische eiland Curaçao te zijn. Is het de politie, de bende of zijn het de Nederlanders die voor het goud gaan, of is er misschien nog een andere partij actief? Wat speelt zich af in de donkere diepte van de Caribische zee? Welk geheim herbergt het oude landhuis? Goudroof op Curaçao is een heerlijk makkelijk weglezend boek en het eerste boek van Peter Brok.U zult het in één adem uitlezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Brok
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789491439698
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Met geweld trekt hij de zak naar zich toe, het stof dwarrelt nu zover op dat hij helemaal niets meer ziet. Maar hij heeft de zak in zijn hand en trekt hem het wrak uit. Lichtelijk buiten adem, neemt hij eerst wat rust voordat hij de zak opent. In de zak zitten vijf blokken.

Loodblokken? vraagt Steven zich af. Hij haalt er één uit en bekijkt het goed, Jezus, dit lijkt wel goud! Hij zwemt met het blok iets van het wrak af zodat hij het stof kwijt is.
Nu ziet hij het duidelijk. Hij heeft een blok goud in zijn hand, hoeveel zal het zijn, denkt hij. Een kilo of twee?

Shit, er liggen nog meer zakken in dat ruim, als dat ook goud is! Hij kijkt op zijn duikcomputer en ziet dat hij al een half uur weg is en bijna door zijn nultijd heen is. Zijn manometer geeft nog zeventig bar aan. Ik moet terug naar de oppervlakte, ik kan dit nu niet meenemen.

Als na twee jaar de relatie van Steven stuk loopt besluit Steven in zijn eentje op vakantie te gaan naar Curaçao. Maar wanneer Steven op Schiphol Marian ontmoet, wordt wat een rustige duikvakantie had moeten worden, alles behalve dat!
Goudroof op Curaçao is een spannende thriller die zich behalve in Venezuela en Nederland voornamelijk op Curaçao afspeelt. Een meeslepend verhaal dat u het gevoel geeft zelf op het tropische eiland Curaçao te zijn. Is het de politie, de bende of zijn het de Nederlanders die voor het goud gaan, of is er misschien nog een andere partij actief? Wat speelt zich af in de donkere diepte van de Caribische zee? Welk geheim herbergt het oude landhuis?

Goudroof op Curaçao is een heerlijk makkelijk weglezend boek en het eerste boek van Peter Brok.
U zult het in één adem uitlezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Brok
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789491439698
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99