Goed voelen

Waarom emoties niet je zwakte zijn, maar je kracht

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Leon Windscheid

Paperback | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Dr Leon Windscheid is een expert op het gebied van gevoelens. Of het nu verveling of passie is – Windscheid verkent ze allemaal.' WDR 'Iedereen die dit boek leest, zal er baat bij hebben.' Prof. dr. Jerome Kagan, Harvard University Waarom emoties niet je zwakte zijn, maar je kracht Heeft angst ook een goede kant? Bestaat er echt zoiets als eeuwige liefde? En waar hebben we verveling voor nodig? Psycholoog en auteur Leon Windscheid onderzoekt in zijn boek wat emoties zo waardevol maakt en hoe ze ons als mens kunnen helpen in plaats van in de weg te zitten. Want we hebben ze allemaal, maar we hebben vaak geen idee wat we ermee aan moeten, die gevoelens. En dat terwijl het juist onze geheime wapens kunnen zijn in de strijd voor meer rust. Na het lezen van Goed voelen begrijp je jezelf beter en snap je waarom juist gevoelens onze grootste kracht zijn. Dr Leon Windscheid (1988) is een Duitse psycholoog, ondernemer en auteur. Zijn studies verschenen in internationaal erkende tijdschriften en zijn boeken op Der Spiegelbestsellerlijst. Zijn passie voor wetenschap en psychologie deelt hij in TEDx-talks, science slams en zijn podcasts met meer dan een miljoen abonnees. En hij won een miljoen in de Duitse versie van Weekend Miljonairs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leon Windscheid
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789077330418
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

'Dr Leon Windscheid is een expert op het gebied van gevoelens. Of het nu verveling of passie is – Windscheid verkent ze allemaal.' WDR

'Iedereen die dit boek leest, zal er baat bij hebben.' Prof. dr. Jerome Kagan, Harvard University

Waarom emoties niet je zwakte zijn, maar je kracht

Heeft angst ook een goede kant? Bestaat er echt zoiets als eeuwige liefde? En waar hebben we verveling voor nodig? Psycholoog en auteur Leon Windscheid onderzoekt in zijn boek wat emoties zo waardevol maakt en hoe ze ons als mens kunnen helpen in plaats van in de weg te zitten.

Want we hebben ze allemaal, maar we hebben vaak geen idee wat we ermee aan moeten, die gevoelens. En dat terwijl het juist onze geheime wapens kunnen zijn in de strijd voor meer rust. Na het lezen van Goed voelen begrijp je jezelf beter en snap je waarom juist gevoelens onze grootste kracht zijn.

Dr Leon Windscheid (1988) is een Duitse psycholoog, ondernemer en auteur. Zijn studies verschenen in internationaal erkende tijdschriften en zijn boeken op Der Spiegelbestsellerlijst. Zijn passie voor wetenschap en psychologie deelt hij in TEDx-talks, science slams en zijn podcasts met meer dan een miljoen abonnees. En hij won een miljoen in de Duitse versie van Weekend Miljonairs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leon Windscheid
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789077330418
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99