Goed in je vel met de Vijf Elementen

voeding volgens de Vijf Elementen: een weldaad voor de gezondheid en een goed figuur! Hoe op gewicht te blijven met behulp van het juiste voedingspatroon. Met dubbelzijdige full-colour voedingsmiddelenposter (40 x 60 cm)

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Barbara Temelie

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Goed in je vel met de Vijf Elementen. Voeding volgens de Vijf Elementen: een weldaad voor de gezondheid en een goed figuur! Hoe op gewicht te blijven met behulp van het juiste voedingspatroon. Met dubbelzijdige full-colour voedingsmiddelenposter (40 x 60 cm) Een van de belangrijkste aspecten van ‘voeding volgens de Vijf Elementen’ is de kunst om (hartige) gerechten licht verteerbaar te bereiden: de basis voor een ‘figuur’ waarbij jij je prettig en gezond kunt voelen: jouw ‘wellness-figuur’. In dit boek wordt beschreven hoe gezonde ingrediënten, aromatische kruiden, geurige specerijen en een snufje creativiteit, ervoor zorgen dat je trek krijgt in precies datgene wat jouw lichaam nodig heeft! Wanneer je dit weet te bereiken, zijn er geen beperkingen meer en kun je eten wat u wilt. Met het geruststellende gevoel, dat het lichaam er tenslotte zelf om heeft gevraagd, is zelfs een stukje slagroomtaart beter verteerbaar! Onze dagelijkse maaltijden bieden niet alleen vitaliteit, maar stimuleren de natuurlijke gave van ons lichaam om te herstellen. Voeding volgens de Vijf Elementen kan hierbij een belangrijke ondersteuning zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barbara Temelie
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063788353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Goed in je vel met de Vijf Elementen. Voeding volgens de Vijf Elementen: een weldaad voor de gezondheid en een goed figuur!
Hoe op gewicht te blijven met behulp van het juiste voedingspatroon. Met dubbelzijdige full-colour voedingsmiddelenposter (40 x 60 cm)
Een van de belangrijkste aspecten van ‘voeding volgens de Vijf Elementen’ is de kunst om (hartige) gerechten licht verteerbaar te bereiden: de basis voor een ‘figuur’ waarbij jij je prettig en gezond kunt voelen: jouw ‘wellness-figuur’. In dit boek wordt beschreven hoe gezonde ingrediënten, aromatische kruiden, geurige specerijen en een snufje creativiteit, ervoor zorgen dat je trek krijgt in precies datgene wat jouw lichaam nodig heeft! Wanneer je dit weet te bereiken, zijn er geen beperkingen meer en kun je eten wat u wilt. Met het geruststellende gevoel, dat het lichaam er tenslotte zelf om heeft gevraagd, is zelfs een stukje slagroomtaart beter verteerbaar!
Onze dagelijkse maaltijden bieden niet alleen vitaliteit, maar stimuleren de natuurlijke gave van ons lichaam om te herstellen. Voeding volgens de Vijf Elementen kan hierbij een belangrijke ondersteuning zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barbara Temelie
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063788353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99