Goddelijke gelukzaligheid

gesprek met Sri Swami Premananda

Prijs € 12,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Rosa Domian, Sergio Domian

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met een grote eenvoud en helderheid geeft Swami Premananda uitgebreid antwoord op tal van vragen die mensen bezig houden in hun spirituele zoektocht doorheen het leven van elke dag. Hij gaat daarin heel ver en schuwt geen enkel onderwerp.Hij zegt:"Je gelooft dat een heel klein beetje spiritualiteit genoeg is, en dat je van al het andere grote hoeveelheden nodig hebt. Je zet je niet volledig in voor spiritualiteit omdat je bang bent. Je bent bang dat spiritualiteit een celibatair leven betekent en dat je een asceet moet worden die zijn zuurverdiende bezit moet opgeven, en dat je je familie, vrienden en de hele wereld achter je moet laten.Je hoeft niet alles op te geven, zolang je alles wat je hebt maar op de een of andere manier voor je spirituele vooruitgang gebruikt.In je hart moet je aan God denken. Ik zeg niet dat je bij voorkeur aan Jezus moet denken of aan Mohammed of aan Boeddha. Volg de religie of de Goeroe die jij gekozen hebt. Het is jouw beslissing, ik zeg nooit dat je dit of dat moet geloven. Ik zeg je alleen dat je zelfvertrouwen moet hebben en vertrouwen in God.Ik spreek altijd over God, God is mijn Goeroe, God heeft mij gezonden. God is wie ik je tonen wil.Ik ben een zee van liefde en mijn liefde is zuiver als kristal. Er is zoveel liefde in mij dat ze voortdurend overstroomt."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rosa Domian, Sergio Domian
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702101
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Met een grote eenvoud en helderheid geeft Swami Premananda uitgebreid antwoord op tal van vragen die mensen bezig houden in hun spirituele zoektocht doorheen het leven van elke dag. Hij gaat daarin heel ver en schuwt geen enkel onderwerp.
Hij zegt:
"Je gelooft dat een heel klein beetje spiritualiteit genoeg is, en dat je van al het andere grote hoeveelheden nodig hebt. Je zet je niet volledig in voor spiritualiteit omdat je bang bent. Je bent bang dat spiritualiteit een celibatair leven betekent en dat je een asceet moet worden die zijn zuurverdiende bezit moet opgeven, en dat je je familie, vrienden en de hele wereld achter je moet laten.
Je hoeft niet alles op te geven, zolang je alles wat je hebt maar op de een of andere manier voor je spirituele vooruitgang gebruikt.
In je hart moet je aan God denken. Ik zeg niet dat je bij voorkeur aan Jezus moet denken of aan Mohammed of aan Boeddha. Volg de religie of de Goeroe die jij gekozen hebt. Het is jouw beslissing, ik zeg nooit dat je dit of dat moet geloven. Ik zeg je alleen dat je zelfvertrouwen moet hebben en vertrouwen in God.
Ik spreek altijd over God, God is mijn Goeroe, God heeft mij gezonden. God is wie ik je tonen wil.
Ik ben een zee van liefde en mijn liefde is zuiver als kristal. Er is zoveel liefde in mij dat ze voortdurend overstroomt."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rosa Domian, Sergio Domian
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702101
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99