God diep in mij

een weg naar innerlijke vrede met Meister Eckhart

Prijs € 18,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Patrick Lenz

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vele mensen zijn op zoek naar spiritualiteit. Het heeft vooral iets te maken met een verlangen om terug thuis te komen in het leven zelf, om een nieuwe plaats te vinden in het "geheel". Verinnerlijking helpt om dingen te dragen. Meister Eckhart is een christelijk auteur die in brede kring gelezen wordt. Hij spreekt veel over loslaten, over het hier en nu. Je merkt dat het bij hem gaat over een persoonlijk proces dat hij doorlopen heeft in een uiterst actief leven. Toch ontdekte hij via meditatie en gebed een innerlijke bron die zijn innerlijk één maakte. Zo kon hij volop leven en functioneren. Hij ontmoette God op onverwachte wijze, achter traditionele beelden en nieuwe ideeën. Maar wellicht is het vooral de "achterkant" van zijn eigen leven die hem veel heeft geleerd. In de stilte vond hij God, "groenend en bloeiend" in de diepte van zichzelf en in heel de schepping. God geeft leven en doet leven. Hij geeft vrede door alles heen. Patrick Lens (°1963, Antwerpen) is dominicaan, doctor in de godgeleerdheid (K.U. Leuven). Hij is studentenpastor in Brussel en werkzaam in theologisch vormingswerk in diverse ambtsopleidingen in Nederland. Hij geeft spirituele retraites en leidt sessies rond geloof en psychologie. Hij bekwaamt zich op dit ogenblik in de Gestalttherapie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Lenz
Uitgever
Carmelitana Vzw, Uitgeverij
ISBN
9789076671802
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Vele mensen zijn op zoek naar spiritualiteit. Het heeft vooral iets te maken met een verlangen om terug thuis te komen in het leven zelf, om een nieuwe plaats te vinden in het "geheel".

Verinnerlijking helpt om dingen te dragen. Meister Eckhart is een christelijk auteur die in brede kring gelezen wordt. Hij spreekt veel over loslaten, over het hier en nu. Je merkt dat het bij hem gaat over een persoonlijk proces dat hij doorlopen heeft in een uiterst actief leven. Toch ontdekte hij via meditatie en gebed een innerlijke bron die zijn innerlijk één maakte. Zo kon hij volop leven en functioneren. Hij ontmoette God op onverwachte wijze, achter traditionele beelden en nieuwe ideeën.

Maar wellicht is het vooral de "achterkant" van zijn eigen leven die hem veel heeft geleerd. In de stilte vond hij God, "groenend en bloeiend" in de diepte van zichzelf en in heel de schepping. God geeft leven en doet leven. Hij geeft vrede door alles heen.

Patrick Lens (°1963, Antwerpen) is dominicaan, doctor in de godgeleerdheid (K.U. Leuven). Hij is studentenpastor in Brussel en werkzaam in theologisch vormingswerk in diverse ambtsopleidingen in Nederland. Hij geeft spirituele retraites en leidt sessies rond geloof en psychologie. Hij bekwaamt zich op dit ogenblik in de Gestalttherapie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Lenz
Uitgever
Carmelitana Vzw, Uitgeverij
ISBN
9789076671802
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99