Goat mountain (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

David Vann

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de herfst van 1978 doet een elfjarige jongen samen met zijn opa, zijn vader en diens beste vriend mee aan de jaarlijkse jacht op hun landgoed, Goat Mountain. Ieder najaar keren ze terug naar het dorre, gele landschap. Het landgoed is het eigendom van de familie, het is de plek waar ze vandaan komen. Herinneringen en verhalen worden er uitgewisseld en dit jaar mag de jongen voor het eerst zelf op een hert schieten. Hij is er klaar voor, zijn vingers jeuken. Wanneer ze bij het landgoed aankomen, ziet zijn vader ineens een stroper in het vizier van zijn geweer. Hij laat zijn zoon kijken een eenvoudige handeling die in een grote tragedie zal ontaarden. De familie zal nooit meer hetzelfde zijn; één voor één worden ze gedwongen om vraagtekens te plaatsen bij hun identiteit en bij wat ze denken te weten. In schitterend, doeltreffend proza schreef David Vann een beklemmende, uitdagende roman, waarin hij onderzoek doet naar onze meest basale gevoelens, naar familiebanden en diepe geloofsovertuigingen. Hij beschrijft de consequenties van ons gedrag, en de prijs die daarvoor moet worden betaald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Vann
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023484714
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1007421 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de herfst van 1978 doet een elfjarige jongen samen met zijn opa, zijn vader en diens beste vriend mee aan de jaarlijkse jacht op hun landgoed, Goat Mountain. Ieder najaar keren ze terug naar het dorre, gele landschap. Het landgoed is het eigendom van de familie, het is de plek waar ze vandaan komen. Herinneringen en verhalen worden er uitgewisseld en dit jaar mag de jongen voor het eerst zelf op een hert schieten. Hij is er klaar voor, zijn vingers jeuken. Wanneer ze bij het landgoed aankomen, ziet zijn vader ineens een stroper in het vizier van zijn geweer. Hij laat zijn zoon kijken een eenvoudige handeling die in een grote tragedie zal ontaarden. De familie zal nooit meer hetzelfde zijn; één voor één worden ze gedwongen om vraagtekens te plaatsen bij hun identiteit en bij wat ze denken te weten.

In schitterend, doeltreffend proza schreef David Vann een beklemmende, uitdagende roman, waarin hij onderzoek doet naar onze meest basale gevoelens, naar familiebanden en diepe geloofsovertuigingen. Hij beschrijft de consequenties van ons gedrag, en de prijs die daarvoor moet worden betaald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Vann
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023484714
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1007421 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99