Gloriedagen (e-Book)

Berlijn, 1919. In een stad waar de oorlog diepe wonden heeft achtergelaten, staat de jonge verpleegster Hanna voor een grootse taak.

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Corina Bomann

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 1 van de Waldfriede-serie, dé nieuwe historische serie van #1 bestsellerauteur Corina BomannBerlijn, 1919. Dr. Louis Conradi bevindt zich op een kruispunt in zijn leven. De oorlog zette een streep door zijn plannen om als missionarisarts naar Afrika af te reizen, en in Zwitserland, waar hij nu woont, lijkt geen toekomst voor hem te zijn weggelegd. Dan hoort hij dat in Berlijn een ziekenhuis herbouwd wordt. Waldfriede – voorheen een chic sanatorium voor de rijken – wordt een hospitaal voor álle Berlijners. Hij meldt zich aan en inspireert onder andere de jonge verpleegster Hanna Richter om er ook flink de schouders onder te zetten.In een stad waar de Eerste Wereldoorlog diepe wonden heeft achtergelaten, waar de Spaanse griep en armoede om zich heen grijpen, waar de nog jonge Weimarrepubliek zich nauwelijks staande kan houden omdat nationalistische stemmen dagelijks aan kracht winnen, is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Maar het personeel van Waldfriede is vastbesloten een veilige haven te zijn voor de bewoners van hun stad – wat de roerige politieke tijden hun ook voorschotelen.In de pers‘Bomann lezen is genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC Handelsblad‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402318647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
2791577 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Beschrijving

Deel 1 van de Waldfriede-serie, dé nieuwe historische serie van #1 bestsellerauteur Corina Bomann

Berlijn, 1919. Dr. Louis Conradi bevindt zich op een kruispunt in zijn leven. De oorlog zette een streep door zijn plannen om als missionarisarts naar Afrika af te reizen, en in Zwitserland, waar hij nu woont, lijkt geen toekomst voor hem te zijn weggelegd. Dan hoort hij dat in Berlijn een ziekenhuis herbouwd wordt. Waldfriede – voorheen een chic sanatorium voor de rijken – wordt een hospitaal voor álle Berlijners. Hij meldt zich aan en inspireert onder andere de jonge verpleegster Hanna Richter om er ook flink de schouders onder te zetten.

In een stad waar de Eerste Wereldoorlog diepe wonden heeft achtergelaten, waar de Spaanse griep en armoede om zich heen grijpen, waar de nog jonge Weimarrepubliek zich nauwelijks staande kan houden omdat nationalistische stemmen dagelijks aan kracht winnen, is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Maar het personeel van Waldfriede is vastbesloten een veilige haven te zijn voor de bewoners van hun stad – wat de roerige politieke tijden hun ook voorschotelen.

In de pers

‘Bomann lezen is genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf

‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC Handelsblad

‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402318647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
2791577 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99