Gisele

Prijs € 29,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Susan Smit

Paperback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een epische, op feiten gebaseerde liefdesgeschiedenis. Meer dan 30.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen.Nederland, 1936, de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Adriaan Roland Holst, dichter en notoire rokkenjager, ontmoet de mooie, getalenteerde kunstenares Gisèle van Waterschoot van der Gracht. Tussen hen ontstaat een zielsverwantschap die verder gaat dan zijn gewoonlijke romantische avonturen. Al snel wordt Gisèle opgenomen in de kring rondom Roland Holst. Op hetzelfde moment droomt de jonge actrice Mies Peters van eenzelfde leven. Waar Gisèle licht en teder is, is Mies aards en zinnelijk. Ze begrijpt dat haar huwelijk met de verkoper Paul en haar jonge moederschap niet te combineren zijn met een succesvolle toneelcarrière. In Roland Holst vindt ze een hartstochtelijke minnaar. De Tweede Wereldoorlog dwingt hen uiteindelijk om de keuze te maken tussen buigen of barsten, goed en fout, haat en liefde. Te midden van alle vernietiging, honger en geweld is de kunst voor hen de enige manier om te overleven. Susan Smit (1974) is schrijfster en columnist. Ze heeft inmiddels veertien succesvolle boeken op haar naam staan. Haar romandebuut Elena's vlucht verscheen in 2005, gevolgd door Vloed en Gisèle. Haar nieuwste historische roman is De eerste vrouw.'Historisch rijke en steeds meeslepender liefdes- en oorlogsroman.' Trouw'Leest als een staalkaart van motieven en toont in tinten en nuances hoe je goed kunt zijn en toch als fout te boek komt te staan.' de Volkskrant'Gisèle is vintage Susan Smit: elegant, sfeervol, subtiel en intiem.'Nelleke Noordervlietwww.lebowskipublishers.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Smit
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048845163
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
510

Beschrijving

Een epische, op feiten gebaseerde liefdesgeschiedenis. Meer dan 30.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Nederland, 1936, de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Adriaan Roland Holst, dichter en notoire rokkenjager, ontmoet de mooie, getalenteerde kunstenares Gisèle van Waterschoot van der Gracht. Tussen hen ontstaat een zielsverwantschap die verder gaat dan zijn gewoonlijke romantische avonturen. Al snel wordt Gisèle opgenomen in de kring rondom Roland Holst.

Op hetzelfde moment droomt de jonge actrice Mies Peters van eenzelfde leven. Waar Gisèle licht en teder is, is Mies aards en zinnelijk. Ze begrijpt dat haar huwelijk met de verkoper Paul en haar jonge moederschap niet te combineren zijn met een succesvolle toneelcarrière. In Roland Holst vindt ze een hartstochtelijke minnaar.
De Tweede Wereldoorlog dwingt hen uiteindelijk om de keuze te maken tussen buigen of barsten, goed en fout, haat en liefde. Te midden van alle vernietiging, honger en geweld is de kunst voor hen de enige manier om te overleven.

Susan Smit (1974) is schrijfster en columnist. Ze heeft inmiddels veertien succesvolle boeken op haar naam staan. Haar romandebuut Elena's vlucht verscheen in 2005, gevolgd door Vloed en Gisèle. Haar nieuwste historische roman is De eerste vrouw.

'Historisch rijke en steeds meeslepender liefdes- en oorlogsroman.'
Trouw

'Leest als een staalkaart van motieven en toont in tinten en nuances hoe je goed kunt zijn en toch als fout te boek komt te staan.'
de Volkskrant

'Gisèle is vintage Susan Smit: elegant, sfeervol, subtiel en intiem.'
Nelleke Noordervliet

www.lebowskipublishers.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Smit
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048845163
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
510

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99