Giraffendroom

Ik wil begrijpen wat je werkelijk nodig hebt

Prijs € 24,25

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Gundi Gaschler, Frank Gaschler

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Als wij onze kinderen laten zien,hoe ze voor elkaar kunnen zorgen,zonder anderen te kwetsen,leren ze alles,wat ze voor het leven nodig hebben."Dit denkbeeld is de leidraad van het project 'Giraffendroom', dat Frank en Gundi Gaschler hebben ontwikkeld. Dit betekent dat als kinderen van kinds af aan in een omgeving opgroeien, die op de principes van Geweldloze Communicatie is gebaseerd, dat een grote stap zou zijn naar meer compassie, verbondenheid en vrede in de wereld.In het samenleven met kinderen staan wij elke keer weer voor nieuwe vragen en uitdagingen. Ook al weten wij dat er geen kant en klare oplossingen bestaan, toch hebben wij iets nodig waar wij ons aan kunnen vasthouden.Zoals dit boek wil laten zien, ligt dit houvast in de innerlijke verbondenheid met de kinderen, die ons zijn toevertrouwd. Als wij empathisch met hen in het nu verbonden zijn, groeit door deze verbondenheid in hen de kracht dat ze in deze wereld kunnen bestaan en daarin hun eigen weg zullen vinden.Het concept 'Giraffendroom' kan leerkrachten en ouders ondersteunen een evenwichtige relatie met kinderen op te bouwen om ze behoedzaam op hun weg door het leven te begeleiden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gundi Gaschler, Frank Gaschler
Uitgever
Mens en Communicatie
ISBN
9789081674553
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

"Als wij onze kinderen laten zien,
hoe ze voor elkaar kunnen zorgen,
zonder anderen te kwetsen,
leren ze alles,
wat ze voor het leven nodig hebben."

Dit denkbeeld is de leidraad van het project 'Giraffendroom', dat Frank en Gundi Gaschler hebben ontwikkeld. Dit betekent dat als kinderen van kinds af aan in een omgeving opgroeien, die op de principes van Geweldloze Communicatie is gebaseerd, dat een grote stap zou zijn naar meer compassie, verbondenheid en vrede in de wereld.

In het samenleven met kinderen staan wij elke keer weer voor nieuwe vragen en uitdagingen. Ook al weten wij dat er geen kant en klare oplossingen bestaan, toch hebben wij iets nodig waar wij ons aan kunnen vasthouden.

Zoals dit boek wil laten zien, ligt dit houvast in de innerlijke verbondenheid met de kinderen, die ons zijn toevertrouwd. Als wij empathisch met hen in het nu verbonden zijn, groeit door deze verbondenheid in hen de kracht dat ze in deze wereld kunnen bestaan en daarin hun eigen weg zullen vinden.

Het concept 'Giraffendroom' kan leerkrachten en ouders ondersteunen een evenwichtige relatie met kinderen op te bouwen om ze behoedzaam op hun weg door het leven te begeleiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gundi Gaschler, Frank Gaschler
Uitgever
Mens en Communicatie
ISBN
9789081674553
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99