Gezond zelfvertrouwen

verbeter je zelfwaardering stap voor stap

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Melanie Fennell

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gezond zelfvertrouwen probeert je niet te overtuigen dat je geweldig bent, of dat je alles kunt bereiken als je het maar graag genoeg wilt. Dit boek gaat over het veranderen van de manier waarop je naar jezelf kijkt. Het is niet de bedoeling dat je doet alsof je tekortkomingen en zwakheden niet bestaan, maar dat je ze accepteert als dingen die nu eenmaal bij je horen. Net zoals de vele sterke punten, talenten en goede eigenschappen die je ook hebt. Door het lezen van dit boek zul je:- begrijpen waar je gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt - ontdekken hoe dat gebrek een vicieuze cirkel creëert, die verhindert dat je natuurlijke zelfvertrouwen tot bloei komt- je talenten en sterke kanten leren accepteren, en je tekortkomingen en zwakheden relativeren- ervaren dat mild voor jezelf zijn belangrijk is om een nieuwe, objectieve kijk te krijgen op wie je bent - een visie die realistischer en effectiever isMelanie Fennell is directeur van de postdoctorale opleiding in Advanced Cognitive Therapy Studies in Oxford. Daarnaast is ze verbonden aan Oxford University, waar ze samen met Mark Williams onderzoek doet naar de effecten van Mindfulness Based Cognitive Therapy.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melanie Fennell
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057123429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Gezond zelfvertrouwen probeert je niet te overtuigen dat je geweldig bent, of dat je alles kunt bereiken als je het maar graag genoeg wilt. Dit boek gaat over het veranderen van de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Het is niet de bedoeling dat je doet alsof je tekortkomingen en zwakheden niet bestaan, maar dat je ze accepteert als dingen die nu eenmaal bij je horen. Net zoals de vele sterke punten, talenten en goede eigenschappen die je ook hebt.

Door het lezen van dit boek zul je:
- begrijpen waar je gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt
- ontdekken hoe dat gebrek een vicieuze cirkel creëert, die verhindert dat je natuurlijke zelfvertrouwen tot bloei komt
- je talenten en sterke kanten leren accepteren, en je tekortkomingen en zwakheden relativeren
- ervaren dat mild voor jezelf zijn belangrijk is om een nieuwe, objectieve kijk te krijgen op wie je bent - een visie die realistischer en effectiever is

Melanie Fennell is directeur van de postdoctorale opleiding in Advanced Cognitive Therapy Studies in Oxford. Daarnaast is ze verbonden aan Oxford University, waar ze samen met Mark Williams onderzoek doet naar de effecten van Mindfulness Based Cognitive Therapy.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melanie Fennell
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057123429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99