Gezond ontbijten

lekker en energiek met meer dan 50 recepten

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ineke Haisma

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Wat moet ik nu gaan eten?""Ik mis recepten in je boek!""Waarom schrijf je geen kookboek?"Deze reacties kreeg Ineke Haisma naar aanleiding van haar boek Met Verstand Gezond. Het idee voor een reeks gezondheidsboekjes was geboren. Gezond Ontbijten is de eerste uit deze reeks, en daarmee misschien wel meteen de belangrijkste. Want het ontbijt legt de basis voor de hele dag. Wanneer je de dag goed start met een gezond ontbijt, heb je daar de hele dag profijt en plezier van. Maar ontbijten moet natuurlijk ook gewoon lekker zijn. En dat gezond en lekker ontbijten heel goed samen kan gaan, dat bewijst dit boek met meer dan 50 ontbijtrecepten. Veel mensen weten niet dat 70% van de gezondheidsklachten gerelateerd is aan verkeerde voeding - simpelweg omdat het ze nooit is verteld. Orthomoleculair therapeut Ineke Haisma wil daar verandering in brengen. Ze schreef daarom het boek Met Verstand Gezond, een compleet naslagwerk voor alles over gezonde voeding. Ze leert je wat goede en verkeerde voeding in het lichaam kan veroorzaken, zodat je bewuste keuzes kunt maken. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk en geeft ze cursussen en lezingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ineke Haisma
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087241537
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Wat moet ik nu gaan eten?"
"Ik mis recepten in je boek!"
"Waarom schrijf je geen kookboek?"

Deze reacties kreeg Ineke Haisma naar aanleiding van haar boek Met Verstand Gezond. Het idee voor een reeks gezondheidsboekjes was geboren. Gezond Ontbijten is de eerste uit deze reeks, en daarmee misschien wel meteen de belangrijkste. Want het ontbijt legt de basis voor de hele dag. Wanneer je de dag goed start met een gezond ontbijt, heb je daar de hele dag profijt en plezier van. Maar ontbijten moet natuurlijk ook gewoon lekker zijn. En dat gezond en lekker ontbijten heel goed samen kan gaan, dat bewijst dit boek met meer dan 50 ontbijtrecepten.

Veel mensen weten niet dat 70% van de gezondheidsklachten gerelateerd is aan verkeerde voeding - simpelweg omdat het ze nooit is verteld. Orthomoleculair therapeut Ineke Haisma wil daar verandering in brengen. Ze schreef daarom het boek Met Verstand Gezond, een compleet naslagwerk voor alles over gezonde voeding. Ze leert je wat goede en verkeerde voeding in het lichaam kan veroorzaken, zodat je bewuste keuzes kunt maken. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk en geeft ze cursussen en lezingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ineke Haisma
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087241537
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99