Gevaarlijk & opwindend (e-Book)

Verborgen verlangen / Voor éen avond / Gevangene van de nacht

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Trish Morey

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze biljonairs zijn machtig, ongenaakbaar… en niet te weerstaan! Op een liefdadigheidsbal ontmoet Alison de onweerstaanbare Loukas Demakis, die haar mee uit eten vraagt in ruil voor een genereuze schenking aan haar stichting. Dan blijkt dat een romantisch etentje pas het begin is. Alison durft niet toe te geven aan haar gevoelens voor hem, want wat als hij haar geheim ontdekt?Wanneer Nick Zamos zijn online secretaresse vraagt zijn verloofde te spelen tijdens een zakendiner, verwacht hij een saaie, degelijke dame. Tot zijn verrassing blijkt ze heel aantrekkelijk. Nog verrassender is zijn lichamelijke reactie op haar nabijheid - hij zou bijna denken dat hij haar al eens in zijn armen heeft gehad...Op vakantie in Istanbul belandt Amber bijna in de gevangenis. Ze wordt gered door Kadar Soheil Amirmoez, van wie ze meteen in de ban raakt. Geheel in strijd met haar voorzichtige natuur geeft ze zich over aan een onenightstand. Althans, dat denkt ze, maar tot haar verbazing - en schrik - wil Kadar haar niet laten gaan!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trish Morey
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402553352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
691700 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

Deze biljonairs zijn machtig, ongenaakbaar… en niet te weerstaan!
 
Op een liefdadigheidsbal ontmoet Alison de onweerstaanbare Loukas Demakis, die haar mee uit eten vraagt in ruil voor een genereuze schenking aan haar stichting. Dan blijkt dat een romantisch etentje pas het begin is. Alison durft niet toe te geven aan haar gevoelens voor hem, want wat als hij haar geheim ontdekt?

Wanneer Nick Zamos zijn online secretaresse vraagt zijn verloofde te spelen tijdens een zakendiner, verwacht hij een saaie, degelijke dame. Tot zijn verrassing blijkt ze heel aantrekkelijk. Nog verrassender is zijn lichamelijke reactie op haar nabijheid - hij zou bijna denken dat hij haar al eens in zijn armen heeft gehad...

Op vakantie in Istanbul belandt Amber bijna in de gevangenis. Ze wordt gered door Kadar Soheil Amirmoez, van wie ze meteen in de ban raakt. Geheel in strijd met haar voorzichtige natuur geeft ze zich over aan een onenightstand. Althans, dat denkt ze, maar tot haar verbazing - en schrik - wil Kadar haar niet laten gaan!


Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trish Morey
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402553352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
691700 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99