Getekend

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suzanne Peters

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Mirna's gloednieuwe liefde Allan vraagt of ze met hem en zijn beste vrienden mee gaat naar Spanje, twijfelt ze. Ze is bang dat haar onzekerheid haar in de weg zit en Allans vrienden kent ze niet. Ze gaat toch mee, maar wordt geconfronteerd met haar verleden. Hoe moet ze deze onbekende mensen uitleggen dat ze niet mee kan zwemmen en hoe voorkomt ze dat Allan te weten komt wat ze vroeger heeft gedaan? Getekend is een zomerse liefdesroman met het actuele thema automutilatie.Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar elfde feelgood- roman.Voor Min of meer kreeg ze een wildcard-nominatie (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015, de prijs voor het beste romantische boek.De pers over Geheime liefde:"Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Haar roman is gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))De pers over Schoon genoeg:"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)De pers over Zomerliefde:"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)De pers over Min of meer: Wat Peters ook doet, is een redelijk zwaar onderwerp omzetten in een prettig leesbaar verhaal. Een vlot boek dat heerlijk wegleest. Suzanne Peters weet je met dit verhaal te pakken en niet meer los te laten. Liefde, hoop en onzekerheid pakken je en laten je niet meer los voordat de laatste bladzijde omgeslagen is. (Diana van Eynde voor Hebban.nl/romance)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086603046
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als Mirna's gloednieuwe liefde Allan vraagt of ze met hem en zijn beste vrienden mee gaat naar Spanje, twijfelt ze. Ze is bang dat haar onzekerheid haar in de weg zit en Allans vrienden kent ze niet. Ze gaat toch mee, maar wordt geconfronteerd met haar verleden. Hoe moet ze deze onbekende mensen uitleggen dat ze niet mee kan zwemmen en hoe voorkomt ze dat Allan te weten komt wat ze vroeger heeft gedaan?

Getekend is een zomerse liefdesroman met het actuele thema automutilatie.

Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar elfde feelgood- roman.
Voor Min of meer kreeg ze een wildcard-nominatie (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015, de prijs voor het beste romantische boek.

De pers over Geheime liefde:
"Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)
"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Haar roman is gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))
De pers over Schoon genoeg:
"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Zomerliefde:
"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)
De pers over Min of meer:
Wat Peters ook doet, is een redelijk zwaar onderwerp omzetten in een prettig leesbaar verhaal. Een vlot boek dat heerlijk wegleest. Suzanne Peters weet je met dit verhaal te pakken en niet meer los te laten. Liefde, hoop en onzekerheid pakken je en laten je niet meer los voordat de laatste bladzijde omgeslagen is. (Diana van Eynde voor Hebban.nl/romance)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086603046
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99