Obamawereld

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

W. Post

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de verkiezingsdag 4 november vertrok Willem Post vanuit de studio van het televisie-programma ‘Goedemorgen Nederland’ naar Chicago. Vlak voor het sluiten van de stembussen gaf hij op verzoek van de Nederlandse consul-generaal aldaar een korte tijd uiteenzetting voor de pers en genodigden over Wat te verwachten van de nieuwe president? Dit boek is daar een uitgebreid vervolg op. Wordt president Barack Obama een nieuwe, pragmatische JFK? Of heeft hij meer weg van zijn progressieve voorganger Jimmy Carter? Maar het zou ook goed kunnen dat Obama in deze bijzondere tijden een eigen koers vaart. Post heeft het afgelopen jaar in vele media en de ‘Internationale Spectator’ geschreven en verteld over het unieke fenomeen Obama. De Haagse historicus was bij Obama’s inmiddels beroemde Berlijn-toespraak. Als een van de weinige Nederlanders was Post aanwezig op het overwinningsfeest in Chicago. Ook over die historische gebeurtenis leest u in dit boek. Obamawereld is een boeiende schets van de nieuwe hoofdbewoner van het Witte Huis. Willem Post is als 'senior fellow' verbonden aan Instituut Clingendael. Al vele jaren geeft hij colleges en lezingen over het Amerikaanse presidentschap en de buitenlandse politiek. Post heeft zeven boeken gepubliceerd. Hij geeft commentaar in vele binnen- en buitenlandse media.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Post
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059117969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Beschrijving

Op de verkiezingsdag 4 november vertrok Willem Post vanuit de studio van het televisie-programma ‘Goedemorgen Nederland’ naar Chicago. Vlak voor het sluiten van de stembussen gaf hij op verzoek van de Nederlandse consul-generaal aldaar een korte tijd uiteenzetting voor de pers en genodigden over Wat te verwachten van de nieuwe president? Dit boek is daar een uitgebreid vervolg op.

Wordt president Barack Obama een nieuwe, pragmatische JFK? Of heeft hij meer weg van zijn progressieve voorganger Jimmy Carter? Maar het zou ook goed kunnen dat Obama in deze bijzondere tijden een eigen koers vaart. Post heeft het afgelopen jaar in vele media en de ‘Internationale Spectator’ geschreven en verteld over het unieke fenomeen Obama. De Haagse historicus was bij Obama’s inmiddels beroemde Berlijn-toespraak. Als een van de weinige Nederlanders was Post aanwezig op het overwinningsfeest in Chicago. Ook over die historische gebeurtenis leest u in dit boek. Obamawereld is een boeiende schets van de nieuwe hoofdbewoner van het Witte Huis.

Willem Post is als 'senior fellow' verbonden aan Instituut Clingendael. Al vele jaren geeft hij colleges en lezingen over het Amerikaanse presidentschap en de buitenlandse politiek. Post heeft zeven boeken gepubliceerd. Hij geeft commentaar in vele binnen- en buitenlandse media.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Post
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059117969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99