Hoe wij mensen werden [werktitel] (e-Book)

Een geheel nieuwe kijk op de oorsprong van de mensheid

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Madelaine Böhme, Rüdiger Braun, Florian Breier

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een compleet nieuw perspectief op het ontstaan van de mensheid De bakermat van de mensheid ligt in Afrika – dat werd lang beschouwd als onbetwistbare kennis. Maar de laatste jaren zijn er steeds meer botten opgedoken die qua tijd en vindplaats niet meer in dat beeld passen. Onderzoekers in Europa ontdekten talloze fossielen van vroege voorouders van de hedendaagse mensapen waaruit een ander beeld van de menselijke evolutielijn naar voren kwam. Uit eeuwenoude informatie en volledig nieuwe puzzelstukjes reconstrueert de gerenommeerde paleontoloog Madelaine Böhme een nieuw beeld van het ontstaan van de mensheid dat breekt met de nu bestaande ideeën. Welke beslissende evolutiestappen waren nodig voor het ontstaan van de moderne mens? Böhme graaft in twintig miljoen jaar evolutiegeschiedenis, op zoek naar de evolutionaire verklaring achter onze hersenen, handen en voeten, onze taal, onze zwerflust en alles wat ons mens maakt. Zo brengt ze de fascinerende wereld van onze vroegste voorouders tot leven en levert ze een gloednieuwe kijk op de mensaap, de evolutie, en hoe we uiteindelijk mensen werden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Madelaine Böhme, Rüdiger Braun, Florian Breier
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000373253
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
11116078 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Een compleet nieuw perspectief op het ontstaan van de mensheid

De bakermat van de mensheid ligt in Afrika – dat werd lang beschouwd als onbetwistbare kennis. Maar de laatste jaren zijn er steeds meer botten opgedoken die qua tijd en vindplaats niet meer in dat beeld passen. Onderzoekers in Europa ontdekten talloze fossielen van vroege voorouders van de hedendaagse mensapen waaruit een ander beeld van de menselijke evolutielijn naar voren kwam.

Uit eeuwenoude informatie en volledig nieuwe puzzelstukjes reconstrueert de gerenommeerde paleontoloog Madelaine Böhme een nieuw beeld van het ontstaan van de mensheid dat breekt met de nu bestaande ideeën. Welke beslissende evolutiestappen waren nodig voor het ontstaan van de moderne mens? Böhme graaft in twintig miljoen jaar evolutiegeschiedenis, op zoek naar de evolutionaire verklaring achter onze hersenen, handen en voeten, onze taal, onze zwerflust en alles wat ons mens maakt. Zo brengt ze de fascinerende wereld van onze vroegste voorouders tot leven en levert ze een gloednieuwe kijk op de mensaap, de evolutie, en hoe we uiteindelijk mensen werden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Madelaine Böhme, Rüdiger Braun, Florian Breier
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000373253
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2020
Bestandsgrootte
11116078 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99