Georgie en Armenie

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Karel Onwijn

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Armenië en Georgië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, er wonen de meest gastvrije mensen van de wereld en bovendien bevinden zich daar de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur. Deze landen liggen onder de rook van Rusland en aan de rand van Turkije. Mede dankzij het heerlijke subtropische klimaat leven de Armeniër en de Georgiër minstens de helft van het jaar op straat en zijn het echte levensgenieters. In deze eerste Nederlandstalige reisgids over deze regio maakt de lezer uitgebreid kennis met de tradities en gewoonten van deze Kaukasische volkeren. Daarnaast toont de reisgids de verscheidenheid aan toeristische bezienswaardigheden en bestemmingen in deze regio: van wandel- en klimtochten naar nog nauwelijks bezochte bergtoppen, via middeleeuwse kloosters en kerken, tot jeepsafari's en al tijdens de tsarentijd ontstane spa's. En de strandliefhebber kan zijn hart ophalen aan de romantische stranden van de Georgische Zwarte Zee. Stedenaanbidders kunnen zonder zich maar een minuut te hoeven vervelen vele dagen doorbrengen in de kosmopolitische hoofdsteden van deze landen: het romantische Tbilisi en het luxe Jerevan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karel Onwijn
Uitgever
Dominicus
ISBN
9789025753207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

In Armenië en Georgië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, er wonen de meest gastvrije mensen van de wereld en bovendien bevinden zich daar de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur. Deze landen liggen onder de rook van Rusland en aan de rand van Turkije. Mede dankzij het heerlijke subtropische klimaat leven de Armeniër en de Georgiër minstens de helft van het jaar op straat en zijn het echte levensgenieters.
In deze eerste Nederlandstalige reisgids over deze regio maakt de lezer uitgebreid kennis met de tradities en gewoonten van deze Kaukasische volkeren. Daarnaast toont de reisgids de verscheidenheid aan toeristische bezienswaardigheden en bestemmingen in deze regio: van wandel- en klimtochten naar nog nauwelijks bezochte bergtoppen, via middeleeuwse kloosters en kerken, tot jeepsafari's en al tijdens de tsarentijd ontstane spa's. En de strandliefhebber kan zijn hart ophalen aan de romantische stranden van de Georgische Zwarte Zee. Stedenaanbidders kunnen zonder zich maar een minuut te hoeven vervelen vele dagen doorbrengen in de kosmopolitische hoofdsteden van deze landen: het romantische Tbilisi en het luxe Jerevan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karel Onwijn
Uitgever
Dominicus
ISBN
9789025753207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99