Geometrie en de zoektocht naar de heilige Graal

Affirmatiebox

Prijs € 32,95

Uitverkocht

Janosh

Hardback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Eeuwenlang worden mensen al gefascineerd door de Zoektoch naar de Heilige Graal.Met behulp van deze unieke Graalcodes wordt dieper ingegaan op wat deze zoektocht precies betekent. En hierin ligt het antwoord op datgenen waar we altijd naar hebben gezocht... De Heilige Graal ligt aan de basis van de Schepping van Alles. Ht is de ultieme en universele vorm van Heilige Geometrie, aanwezig in alles en volgens de principes van de Gulden Snede gecreéerd. Het manifesteert zich in onszelf en in alle dingen om ons heen. De Graal bestaat uit een scheppingscode die zijn oorsprong vindt in geometrie. De thema van de affirmatiebox 'Geometrie en de Heilige Graal'is: jezelf bevrijden. Leer luisteren naar je eigen gevoel. je eigen waarheid. De essentie is dat de Geometrie van de Graal via je onderbewustzijn bij je binnenkomt. Met behulp van deze 33 Graalcodes ( met elk een unieke goudfrequentiecodering op de achterkant), een prachtig boekje met informatie over de Heilige Graal, geometrie, gedachtenkracht en de energie van Maria Magdalena - welke onlosmakelijk met de Graal is verbonden - zal een ieder geínspireerd worden tot een reis naar zijn eigen waarheid, tot het manifesteren van zijn eigen innerlijke kracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janosh
Uitgever
Ankh-Hermes B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020284744
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Eeuwenlang worden mensen al gefascineerd door de Zoektoch naar de Heilige Graal.Met behulp van deze unieke Graalcodes wordt dieper ingegaan op wat deze zoektocht precies betekent. En hierin ligt het antwoord op datgenen waar we altijd naar hebben gezocht...

De Heilige Graal ligt aan de basis van de Schepping van Alles. Ht is de ultieme en universele vorm van Heilige Geometrie, aanwezig in alles en volgens de principes van de Gulden Snede gecreéerd. Het manifesteert zich in onszelf en in alle dingen om ons heen. De Graal bestaat uit een scheppingscode die zijn oorsprong vindt in geometrie.

De thema van de affirmatiebox 'Geometrie en de Heilige Graal'is: jezelf bevrijden. Leer luisteren naar je eigen gevoel. je eigen waarheid. De essentie is dat de Geometrie van de Graal via je onderbewustzijn bij je binnenkomt. Met behulp van deze 33 Graalcodes ( met elk een unieke goudfrequentiecodering op de achterkant), een prachtig boekje met informatie over de Heilige Graal, geometrie, gedachtenkracht en de energie van Maria Magdalena - welke onlosmakelijk met de Graal is verbonden - zal een ieder geínspireerd worden tot een reis naar zijn eigen waarheid, tot het manifesteren van zijn eigen innerlijke kracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janosh
Uitgever
Ankh-Hermes B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020284744
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99