Geld Kracht Liefde, orakelkaarten

kaarten die gebaseerd zijn op de natuurwetten van geld kracht liefde en de paden van tekort en overvloed

Prijs € 9,70

Uitverkocht

S. Nederlof, B. Buis

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geld Kracht LiefdeMaak kennis met het geheim van het levenDe kaarten zijn gebaseerd op de natuurwetten van Geld Kracht en Liefde en de paden van tekort en overvloed. Ze geven je uitdagende antwoorden en oplossingen om liefde,levenskracht en welvaart in je leven te brengen. Elke kaart die je pakt is een uiterlijke reflectie van je innerlijk, zoals alles in het leven...De kaarten leren je ook waarom de maatschappij is zoals hij is. Je ontdekt waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren - en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen som wel 'goed' gaan en andere keren niet.De Geld-Kracht-Liefde Methode, is ontstaan in het bekende Nederlof Centrum / Reiki-Instituut te Amsterdam. De grondleggers, Bas Buis & Sunny Nederlof, zijn gespecialiseerd in healing en energetisch werk. Als leraar in de traditionele Reiki-methode en als grondlegger van Shin-Do en de AuraTouch Aurahealersopleiding inspireren zij hun cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid. ISBN 9789085081036Sunny Nederlof & Bas Buis

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Nederlof, B. Buis
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081036
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geld Kracht Liefde
Maak kennis met het geheim van het leven

De kaarten zijn gebaseerd op de natuurwetten van Geld Kracht en Liefde en de paden van tekort en overvloed. Ze geven je uitdagende antwoorden en oplossingen om liefde,levenskracht en welvaart in je leven te brengen.
Elke kaart die je pakt is een uiterlijke reflectie van je innerlijk, zoals alles in het leven...
De kaarten leren je ook waarom de maatschappij is zoals hij is. Je ontdekt waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren - en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen som wel 'goed' gaan en andere keren niet.

De Geld-Kracht-Liefde Methode, is ontstaan in het bekende Nederlof Centrum / Reiki-Instituut te Amsterdam. De grondleggers, Bas Buis & Sunny Nederlof, zijn gespecialiseerd in healing en energetisch werk.

Als leraar in de traditionele Reiki-methode en als grondlegger van Shin-Do en de AuraTouch Aurahealersopleiding inspireren zij hun cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid.

ISBN 9789085081036
Sunny Nederlof & Bas Buis

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Nederlof, B. Buis
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081036
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99