Geld Creëren

ware doorbraak en bevrijding

Prijs € 24,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Barbara Borecka, René Argonijt

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je financieel vrij zijn, bevrijd dan geld! Bevrijd geld van je verwachtingen, je pressie en je kritiek. Laat niet zoveel van geld afhangen dat het zwaar wordt, niet kan stromen en niet zichzelf kan zijn. Geld is geen tovenaar. Geld is niet de bron van alles. Geld is geen oorzaak, maar gevolg. Geld weerspiegelt gewoon jouw energie. Jij bent de Bron! Dat echt in te zien is de Ware Doorbraak! Verwacht geen superkrachten van geld, maar van jezelf. Die zijn echt in je! Wil je dat geld meer stroomt in je leven, ga dan zelf meer stromen. Wil je dat geld je zorgen wegneemt, stop dan nu met je zorgen over geld. Wil je meer geldreserves, bouw en onderhoud dan een reservoir van energie in jezelf. Wil je dat geld overvloediger in je leven is, wees dan zelf overvloediger aanwezig. Stop met wachten op geld en verander jezelf! Word je Ware Zelf en Geld zal graag aan je zijde zijn – daar waar het thuishoort! In Geld Creëren leer je om rijkdom, overvloed, geluk en vreugde te creëren. Het boek laadt je op met prachtige energie en staat bol van de praktijkvoorbeelden, direct toepasbare tips, oefeningen en inspiratie. De methodiek is diepgaand en efficiënt, omdat het je geldsituatie aanpakt aan de basis ervan: namelijk jouw energie, jouw essentie, jouw Zijn. Over de auteur Barbara Borecka is geboren in 1963, in Polen, in een spirituele familie. Ze kwam in 1990, als oceanografisch onderzoeker, naar Nederland. Door een burn-out ging ze zich vanaf 1993 steeds meer verdiepen in werken met Licht, energie, transmissie en bewustwording. Daarbij stond en staat de Kracht van de Adelaar haar steeds bij. Sinds 1997 geeft Barbara spirituele cursussen en is ze bezig gebleven met het channelen, ontwikkelen en onderzoeken van de principes van hoge zingeving, Awakening your light body en energetisch creëren. Barbara geldt als pionier op deze terreinen. Ze was in de jaren tachtig in Gdansk betrokken bij de Solidariteitsbeweging en het neerhalen van het IJzeren Gordijn. Zij zet dit nu voort: geld is voor veel mensen een ijzeren gordijn dat hen ervan weerhoudt vrij en gelukkig te zijn en te doen wat ze écht willen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barbara Borecka, René Argonijt
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677339
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Wil je financieel vrij zijn, bevrijd dan geld! Bevrijd geld van je verwachtingen, je pressie en je kritiek. Laat niet zoveel van geld afhangen dat het zwaar wordt, niet kan stromen en niet zichzelf kan zijn. Geld is geen tovenaar. Geld is niet de bron van alles. Geld is geen oorzaak, maar gevolg. Geld weerspiegelt gewoon jouw energie. Jij bent de Bron! Dat echt in te zien is de Ware Doorbraak!

Verwacht geen superkrachten van geld, maar van jezelf. Die zijn echt in je! Wil je dat geld meer stroomt in je leven, ga dan zelf meer stromen. Wil je dat geld je zorgen wegneemt, stop dan nu met je zorgen over geld. Wil je meer geldreserves, bouw en onderhoud dan een reservoir van energie in jezelf. Wil je dat geld overvloediger in je leven is, wees dan zelf overvloediger aanwezig. Stop met wachten op geld en verander jezelf! Word je Ware Zelf en Geld zal graag aan je zijde zijn – daar waar het thuishoort!

In Geld Creëren leer je om rijkdom, overvloed, geluk en vreugde te creëren. Het boek laadt je op met prachtige energie en staat bol van de praktijkvoorbeelden, direct toepasbare tips, oefeningen en inspiratie. De methodiek is diepgaand en efficiënt, omdat het je geldsituatie aanpakt aan
de basis ervan: namelijk jouw energie, jouw essentie, jouw Zijn.

Over de auteur
Barbara Borecka is geboren in 1963, in Polen, in een spirituele familie. Ze kwam in 1990, als oceanografisch onderzoeker, naar Nederland. Door een burn-out ging ze zich vanaf 1993 steeds meer verdiepen in werken met Licht, energie, transmissie en bewustwording. Daarbij stond en staat de Kracht van de Adelaar haar steeds bij. Sinds 1997 geeft Barbara spirituele cursussen en is ze bezig gebleven met het channelen, ontwikkelen en onderzoeken van de principes van hoge zingeving, Awakening your light body en energetisch creëren. Barbara geldt als pionier op deze terreinen. Ze was in de jaren tachtig in Gdansk betrokken bij de Solidariteitsbeweging en het neerhalen van het IJzeren Gordijn. Zij zet dit nu voort: geld is voor veel mensen een ijzeren gordijn dat hen ervan weerhoudt vrij en gelukkig te zijn en te doen wat ze écht willen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barbara Borecka, René Argonijt
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677339
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99