Geknipt voor haar / Cupcakes en een koffer

combinatie-aanbieding

Prijs € 25,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Yara March

November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geknipt voor haarVeronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon eenvan haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op. Blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Waarom lopen ook hun levens gevaar?Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.Opnieuw schreef Yara March een spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek. En haar, heel veel...Cupcakes en een kofferAls Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat, kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Twee van hen vinden hun grote liefde. Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. De eerste ontmoeting van Miranda met Marc Lutz zet meteen de toon. Voortaan heet hij in haar gedachten 'Eikel'; met een hoofdletter! Er is een verwisselde koffer voor nodig om hen weer bij elkaar te brengen. Ook deze keer wordt haar beeld van hem alleen maar bevestigd. Nee, geef haar maar Tim. Wat kan die verrukkelijk zoenen. Marc, die zich van geen kwaad bewust is, wordt echter meer in beslag genomen door een fraudezaak op zijn werk. Als hij zelf verdacht wordt van de fraude, wordt hij gedwongen op onderzoek uit te gaan. Miranda blijft echter door zijn gedachten én zijn dromen spelen. Als ook zij door de politie verdacht wordt, volgen de gebeurtenissen zich in snel tempo op. En dan vallen er doden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yara March
Uitgever
202Publishers
ISBN
9789082139785
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geknipt voor haar
Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon eenvan haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?

Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op. Blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Waarom lopen ook hun levens gevaar?

Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.
Opnieuw schreef Yara March een spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek. En haar, heel veel...


Cupcakes en een koffer
Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat, kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Twee van hen vinden hun grote liefde. Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd.

De eerste ontmoeting van Miranda met Marc Lutz zet meteen de toon. Voortaan heet hij in haar gedachten 'Eikel'; met een hoofdletter! Er is een verwisselde koffer voor nodig om hen weer bij elkaar te brengen. Ook deze keer wordt haar beeld van hem alleen maar bevestigd. Nee, geef haar maar Tim. Wat kan die verrukkelijk zoenen.

Marc, die zich van geen kwaad bewust is, wordt echter meer in beslag genomen door een fraudezaak op zijn werk. Als hij zelf verdacht wordt van de fraude, wordt hij gedwongen op onderzoek uit te gaan. Miranda blijft echter door zijn gedachten én zijn dromen spelen. Als ook zij door de politie verdacht wordt, volgen de gebeurtenissen zich in snel tempo op. En dan vallen er doden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yara March
Uitgever
202Publishers
ISBN
9789082139785
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99