Geïllustreerd anatomisch zakwoordenboek

Prijs € 68,95

Uitverkocht

H. Feneis, W. Dauber

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het primaire doel van dit handige boekje is een beknopte geïllustreerde verklaring te geven van de Terminologia Anatomica. Zodoende kan enerzijds snel de juiste term van ene anatomische structuur worden opgezocht en anderzijds die term zowel in woord al in beeld worden verduidelijkt. Voor talloze gebruikers aan faculteiten geneeskunde, tandheelkunde, paramedische en verpleegkundige opleidingen een vertrouwd hulpmiddel.Het Geïllustreerd anatomisch zakwoordenboek is al meer dan twintig jaar een klassieker van de anatomie. De ‘Feneis’ zet standaarden: alle anatomische begrippen worden in woord en beeld kort, kernachtig en precies verklaard. In deze editie zijn voor de eerste maal de complete door de FCAT (Federative Committee on Anatomical Terminology) vastgestelde officiële en nieuwe Terminologia Anatomica met meer dan 1250 extra vaktermen opgenomen.Een heldere en overzichtelijke hiërarchie van de begrippen zorgt voor een snelle oriëntatie binnen de anatomie; de juiste term is snel gevonden.Meer dan 8000 begrippen worden kernachtig en kort gedefinieerd en ten miste eenmaal in een van de meer van 800 tekeningen weergegeven.Ideaal voor naslag of voorbereiding op een examen. Past in iedere jaszak.Nu met twee registers: Latijn en Engels. Het boek wordt daardoor een verbindende vertaalhulp bij het bestuderen van Engelstalige literatuur, bij wetenschappelijk publiceren of op reis.Een ‘must’ voor studenten aan faculteiten geneeskunde, tandheelkunde, paramedische en verpleegkundige opleidingen, artsen, onderzoekers en alle anderen die een correcte kennis van de anatomische vaktermen nodig hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Feneis, W. Dauber
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031348138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
530

Beschrijving

Het primaire doel van dit handige boekje is een beknopte geïllustreerde verklaring te geven van de Terminologia Anatomica. Zodoende kan enerzijds snel de juiste term van ene anatomische structuur worden opgezocht en anderzijds die term zowel in woord al in beeld worden verduidelijkt. Voor talloze gebruikers aan faculteiten geneeskunde, tandheelkunde, paramedische en verpleegkundige opleidingen een vertrouwd hulpmiddel.
Het Geïllustreerd anatomisch zakwoordenboek is al meer dan twintig jaar een klassieker van de anatomie. De ‘Feneis’ zet standaarden: alle anatomische begrippen worden in woord en beeld kort, kernachtig en precies verklaard. In deze editie zijn voor de eerste maal de complete door de FCAT (Federative Committee on Anatomical Terminology) vastgestelde officiële en nieuwe Terminologia Anatomica met meer dan 1250 extra vaktermen opgenomen.

Een heldere en overzichtelijke hiërarchie van de begrippen zorgt voor een snelle oriëntatie binnen de anatomie; de juiste term is snel gevonden.

Meer dan 8000 begrippen worden kernachtig en kort gedefinieerd en ten miste eenmaal in een van de meer van 800 tekeningen weergegeven.

Ideaal voor naslag of voorbereiding op een examen. Past in iedere jaszak.

Nu met twee registers: Latijn en Engels. Het boek wordt daardoor een verbindende vertaalhulp bij het bestuderen van Engelstalige literatuur, bij wetenschappelijk publiceren of op reis.

Een ‘must’ voor studenten aan faculteiten geneeskunde, tandheelkunde, paramedische en verpleegkundige opleidingen, artsen, onderzoekers en alle anderen die een correcte kennis van de anatomische vaktermen nodig hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Feneis, W. Dauber
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031348138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
530

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99