Geheimen leugens en kluisje 62

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lil Chase

Hardback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vanaf het moment dat de populaire Hillary Randle dertien jaar geleden van de aardbodem verdween is haar kluisje, kluisje 62, nooit meer gebruikt. Althans, niet om studieboeken en gymtassen in op te bergen. In plaats daarvan hebben leerlingen hun diepste, donkerste geheimen op briefjes geschreven en in het kluisje geschoven, in de veronderstelling dat ze daar veilig waren. Dat waren ze ook, tot nieuwe leerlinge Maya op school verschijnt. Ze krijgt kluisje 62 toegewezen, en krijgt de geheimen er gratis bij. Zal ze deze gebruiken om populair te worden, of om anderen te helpen? Eén ding is zeker: in één klap is Maya één van de machtigste meisjes van de school...Geheimen, leugens en kluisje 62 draait om vriendschap, om erbij willen horen en populair willen zijn. Maya wil niet meer worden gepest, maar wat is de prijs die ze ervoor wil betalen? Terwijl Maya worstelt met de zware last van de geheimen die ze moet dragen, leert ze langzaam maar zeker wat echte vriendschap inhoudt."Als iemand achter de waarheid kwam, als haar ouders erachter kwamen wat ze had gedaan, zouden ze haar niet meer willen kennen. Maar nu maalde er maar één gedachte door haar hoofd: Heb ik haar gedood? Ze scheurde bladzijden huiswerk uit het boek: de ene tien na de andere viel op de grond. Toen hield ze op, scheurde een lege bladzijde eruit en schreef erop: Ik ben een lafaard Ze stopte omdat ze besefte dat ze het belangrijkste nog niet had gezegd: en ik hou van je. Ze vouwde het briefje dubbel en legde het op de plank van haar donkerblauwe, metalen kluisje. Het was kluisje nummer 62."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lil Chase
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308699
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Vanaf het moment dat de populaire Hillary Randle dertien jaar geleden van de aardbodem verdween is haar kluisje, kluisje 62, nooit meer gebruikt. Althans, niet om studieboeken en gymtassen in op te bergen. In plaats daarvan hebben leerlingen hun diepste, donkerste geheimen op briefjes geschreven en in het kluisje geschoven, in de veronderstelling dat ze daar veilig waren. Dat waren ze ook, tot nieuwe leerlinge Maya op school verschijnt. Ze krijgt kluisje 62 toegewezen, en krijgt de geheimen er gratis bij. Zal ze deze gebruiken om populair te worden, of om anderen te helpen? Eén ding is zeker: in één klap is Maya één van de machtigste meisjes van de school...

Geheimen, leugens en kluisje 62 draait om vriendschap, om erbij willen horen en populair willen zijn. Maya wil niet meer worden gepest, maar wat is de prijs die ze ervoor wil betalen? Terwijl Maya worstelt met de zware last van de geheimen die ze moet dragen, leert ze langzaam maar zeker wat echte vriendschap inhoudt.

"Als iemand achter de waarheid kwam, als haar ouders erachter kwamen wat ze had gedaan, zouden ze haar niet meer willen kennen. Maar nu maalde er maar één gedachte door haar hoofd: Heb ik haar gedood?

Ze scheurde bladzijden huiswerk uit het boek: de ene tien na de andere viel op de grond. Toen hield ze op, scheurde een lege bladzijde eruit en schreef erop: Ik ben een lafaard

Ze stopte omdat ze besefte dat ze het belangrijkste nog niet had gezegd: en ik hou van je.

Ze vouwde het briefje dubbel en legde het op de plank van haar donkerblauwe, metalen kluisje. Het was kluisje nummer 62."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lil Chase
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308699
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99