Geen commentaar!

communicatie in turbulente tijden

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hugo Marynissen, Stijn Pieters, Sofie Van Dorpe, Anne-Marie van het Erve

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De laatste jaren zijn de fundamenten van de communicatie flink door elkaar geschud. Klassieke communicatiemodellen gaan al lang niet meer op. Je bepaalt zelf niet wat een crisis is, dat doet de buitenwereld in jouw plaats.Ook ‘de doelgroep’ bestaat niet meer. En als die al zou bestaan, dan is het een verzameling van individuen die zelf beslissen welke com¬mu¬nicatie ze willen ontvangen en welke niet. Het individu speelt zelf voor journalist, blogt, sms’t, twittert of facebooked. Het idee dat we te allen tijde ons imago en de reputatie van onszelf, ons bedrijf of onze organisatie met de juiste commu¬nicatie kunnen beschermen, gaat niet meer op. Reputatie heeft het moeten afleggen tegen relatie. We moeten luisteren in plaats van praten. We moeten de buitenwereld naar binnen halen en met die buitenwereld in een eerlijke, open en respect¬volle dialoog treden. Wie daar in slaagt, heeft een grote kans om een crisis om te buigen tot een kans, een mogelijkheid om ‘Geen commentaar!’ te vervangen door een open dialoog, en zich zo te handhaven in turbulente tijden.Met dit boek geven vijf crisiscommunicatie-experts hun visie op hoe risico- en crisiscommunicatie, zowel bij bedrijven als overheden, succes verzekerd! Dat doen ze aan de hand van nieuwe wetenschappelijke inzichten, actuele cases en tal van recente voorbeelden waarvan zij zelf getuigen waren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hugo Marynissen, Stijn Pieters, Sofie Van Dorpe, Anne-Marie van het Erve
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089240705
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

De laatste jaren zijn de fundamenten van de communicatie flink door elkaar geschud. Klassieke communicatiemodellen gaan al lang niet meer op. Je bepaalt zelf niet wat een crisis is, dat doet de buitenwereld in jouw plaats.

Ook ‘de doelgroep’ bestaat niet meer. En als die al zou bestaan, dan is het een verzameling van individuen die zelf beslissen welke com¬mu¬nicatie ze willen ontvangen en welke niet. Het individu speelt zelf voor journalist, blogt, sms’t, twittert of facebooked. Het idee dat we te allen tijde ons imago en de reputatie van onszelf, ons bedrijf of onze organisatie met de juiste commu¬nicatie kunnen beschermen, gaat niet meer op.

Reputatie heeft het moeten afleggen tegen relatie. We moeten luisteren in plaats van praten. We moeten de buitenwereld naar binnen halen en met die buitenwereld in een eerlijke, open en respect¬volle dialoog treden. Wie daar in slaagt, heeft een grote kans om een crisis om te buigen tot een kans, een mogelijkheid om ‘Geen commentaar!’ te vervangen door een open dialoog, en zich zo te handhaven in turbulente tijden.

Met dit boek geven vijf crisiscommunicatie-experts hun visie op hoe risico- en crisiscommunicatie, zowel bij bedrijven als overheden, succes verzekerd! Dat doen ze aan de hand van nieuwe wetenschappelijke inzichten, actuele cases en tal van recente voorbeelden waarvan zij zelf getuigen waren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hugo Marynissen, Stijn Pieters, Sofie Van Dorpe, Anne-Marie van het Erve
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089240705
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99