Gedachtenanalyse een zelftraining

de (r)evolutie van het denken

Prijs € 25,00

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Herman Beuker, Ernie Beuker

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gedachtenanalyse Er zitten fouten in het denken van de mens. Dat is de belangrijkste conclusie van een onderzoek naar hoe mensen denken en de effecten hiervan. Hoe je denkt heb je geleerd van de mensen uit je jeugd. De fouten worden daarbij ook doorgegeven en veroorzaken veel leed en staan een verdere ontwikkeling in de weg.Een nieuwe ontwikkelingBang voor de toekomst. Bang voor hoe een ander zal reageren. Je doet het met gedachten. Zorgen maken, piekeren, stress opbouwen, onzekerheid, faalangst, verlegenheid, alles bouw je op met gedachten. Zes kerngedachten spelen hierbij een steeds terugkerende rol. Die gedachtestroom stilzetten door de herkenning van een kerngedachte geeft je de mogelijkheid om uit die tunnel te komen en je manier van denken sterk te verbeteren.De (r) evolutie van het denkenLeer ze herkennen. De zes kerngedachten. De niet te beantwoorden vragen, de toekomstgerichte overtuigingen, de niet herkende fantasiegedachten, de mensen in je hoofd, de opdrachten en besluiten. Leer jouw brein gerichter en creatiever te denken. Een nieuwe stap in de evolutie van de mens. Deze zelftraining is een hulpmiddel die je hierbij kunt gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herman Beuker, Ernie Beuker
Uitgever
School voor praktische menskunde
ISBN
9789082384185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

Gedachtenanalyse

Er zitten fouten in het denken van de mens. Dat is de belangrijkste conclusie van een onderzoek naar hoe mensen denken en de effecten hiervan. Hoe je denkt heb je geleerd van de mensen uit je jeugd. De fouten worden daarbij ook doorgegeven en veroorzaken veel leed en staan een verdere ontwikkeling in de weg.

Een nieuwe ontwikkeling

Bang voor de toekomst. Bang voor hoe een ander zal reageren. Je doet het met gedachten. Zorgen maken, piekeren, stress opbouwen, onzekerheid, faalangst, verlegenheid, alles bouw je op met gedachten. Zes kerngedachten spelen hierbij een steeds terugkerende rol. Die gedachtestroom stilzetten door de herkenning van een kerngedachte geeft je de mogelijkheid om uit die tunnel te komen en je manier van denken sterk te verbeteren.

De (r) evolutie van het denken

Leer ze herkennen. De zes kerngedachten. De niet te beantwoorden vragen, de toekomstgerichte overtuigingen, de niet herkende fantasiegedachten, de mensen in je hoofd, de opdrachten en besluiten. Leer jouw brein gerichter en creatiever te denken. Een nieuwe stap in de evolutie van de mens. Deze zelftraining is een hulpmiddel die je hierbij kunt gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herman Beuker, Ernie Beuker
Uitgever
School voor praktische menskunde
ISBN
9789082384185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99