Gebruikersondersteuning voor ICT support

Prijs € 44,75

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ron de Graaf

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is bedoeld voor de opleidingen ICT Support (niveau 2 en 3). Deze medewerkers zullen in hun toekomstige beroep voornamelijk uitvoerend bezig zijn. Dat is een reden om de studiestof waar mogelijk ook praktisch aan te bieden.Een andere reden is het type student. Generaliserend kunnen we stellen dat deze studenten doeners zijn. Zij hebben geen behoefte aan veel tekst en ondersteunende theorie. Zij willen leren door te doen. Daardoor krijgen ze inzicht in de aard van de werkzaamheden en de samenhang tussen de verschillende onderdelen. En dat is wat we willen bereiken. In dit boek komen dan ook veel praktisch uitvoerbare opdrachten voor. De meeste handelingen zijn dusdanig beschreven en afgebeeld dat de student stap voor stap het proces kan volgen. De bedoeling is dat de student zelf een virusscanner installeert, configureert en op effectieve werking controleert. Back-ups kan de student aan de hand van dit boek ook zelf maken en restoren. Storingsformulieren worden ingevuld en verwerkt in TOPdesk. Componenten worden beschreven, afgebeeld en bij voorkeur door de student in een pc ingebouwd.Deze derde druk is beter afgestemd op de TOPdesk-omgeving die voor de student beschikbaar is via de website van Stichting Praktijkleren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ron de Graaf
Uitgever
Brinkman Uitgeverij
ISBN
9789057523847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek is bedoeld voor de opleidingen ICT Support (niveau 2 en 3). Deze medewerkers zullen in hun toekomstige beroep voornamelijk uitvoerend bezig zijn. Dat is een reden om de studiestof waar mogelijk ook praktisch aan te bieden.
Een andere reden is het type student. Generaliserend kunnen we stellen dat deze studenten doeners zijn. Zij hebben geen behoefte aan veel tekst en ondersteunende theorie. Zij willen leren door te doen. Daardoor krijgen ze inzicht in de aard van de werkzaamheden en de samenhang tussen de verschillende onderdelen. En dat is wat we willen bereiken. In dit boek komen dan ook veel praktisch uitvoerbare opdrachten voor. De meeste handelingen zijn dusdanig beschreven en afgebeeld dat de student stap voor stap het proces kan volgen. De bedoeling is dat de student zelf een virusscanner installeert, configureert en op effectieve werking controleert. Back-ups kan de student aan de hand van dit boek ook zelf maken en restoren. Storingsformulieren worden ingevuld en verwerkt in TOPdesk. Componenten worden beschreven, afgebeeld en bij voorkeur door de student in een pc ingebouwd.
Deze derde druk is beter afgestemd op de TOPdesk-omgeving die voor de student beschikbaar is via de website van Stichting Praktijkleren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ron de Graaf
Uitgever
Brinkman Uitgeverij
ISBN
9789057523847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99