Gebonden in Duister

Prijs € 16,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Kim ten Tusscher

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de ban van de profeetIn de ban van dood en vernietigingLilith is al sinds haar vroege herinneringen een instrument in de handen van een profeet die de mensheid vrede en geluk wil brengen door haar weer tot een eenheid te smeden. Om de droom van zijn Godheid te verwerkelijken schuwt deze magiër geen enkel middel, ook niet oorlog en genocide.OP DE VLUCHT VOOR HAAR MEESTER, HAAR VERLEDEN EN ZICHZELF...Achtervolgd door de gruwelijkheden van de oorlog, na het besef dat het opvolgen van bevelen geen excuus meer kan zijn voor haar deel in de bloederige strijd, vlucht Lilith naar Merzia, enkel om zichzelf terug te vinden in een situatie waar ze weer aan de genade van anderen is overgeleverd. In het paleis maakt ze als gevangene kennis met een andere magiër, de aanvankelijk hardvochtig overkomende Ferhdessar die dreigt haar geheimen te doorgronden.Ondanks alle tegenslagen weet Lilith zich een weg te banen tot de harten van enkele van de mensen om haar heen, tot haar verleden haar weer inhaalt. Haar vroegere meester stelt Yvar, koning van Merzia, een ultimatum: totale onderwerping of totale vernietiging.Met de wereld op de rand van een afschuwelijke oorlog ziet Lilith zich gedwongen haar verschrikkelijke krachten nog een laatste keer aan te wenden. Ze besluit de onverzettelijke Ferhdessar te helpen in zijn strijd tegen de profeet.Maar wie van deze twee machtige magiërs is de minste van de twee kwaden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim ten Tusscher
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767020
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de ban van de profeet
In de ban van dood en vernietiging

Lilith is al sinds haar vroege herinneringen een instrument in de handen van een profeet die de mensheid vrede en geluk wil brengen door haar weer tot een eenheid te smeden. Om de droom van zijn Godheid te verwerkelijken schuwt deze magiër geen enkel middel, ook niet oorlog en genocide.

OP DE VLUCHT VOOR HAAR MEESTER, HAAR VERLEDEN EN ZICHZELF...

Achtervolgd door de gruwelijkheden van de oorlog, na het besef dat het opvolgen van bevelen geen excuus meer kan zijn voor haar deel in de bloederige strijd, vlucht Lilith naar Merzia, enkel om zichzelf terug te vinden in een situatie waar ze weer aan de genade van anderen is overgeleverd. In het paleis maakt ze als gevangene kennis met een andere magiër, de aanvankelijk hardvochtig overkomende Ferhdessar die dreigt haar geheimen te doorgronden.
Ondanks alle tegenslagen weet Lilith zich een weg te banen tot de harten van enkele van de mensen om haar heen, tot haar verleden haar weer inhaalt. Haar vroegere meester stelt Yvar, koning van Merzia, een ultimatum: totale onderwerping of totale vernietiging.

Met de wereld op de rand van een afschuwelijke oorlog ziet Lilith zich gedwongen haar verschrikkelijke krachten nog een laatste keer aan te wenden. Ze besluit de onverzettelijke Ferhdessar te helpen in zijn strijd tegen de profeet.
Maar wie van deze twee machtige magiërs is de minste van de twee kwaden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim ten Tusscher
Uitgever
Cocky van Dijk
ISBN
9789490767020
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99