Gather

haal culinaire inspiratie uit het bos, de boomgaard, haven, hei, kust & meer

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Gill Meller

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'In één woord fantastisch. Ik heb niemand liever in mijn keuken dan Gill - en er is geen gerecht in dit boek dat ik niet zou willen proeven.' - Hugh Fearnley-WhittingstallGill Meller, verbonden als chef-kok en docent aan het overbekende River Cottage, geeft met Gather zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad van Meller in zijn keuken. Onze natuur heeft zoveel te bieden en we staan er nauwelijks bij stil.De recepten in Gather zijn niet alleen geïnspireerd op wat groeit en bloeit in de diverse landschappen, maar ook op boeren en tuinders die garant staan voor goede en eerlijke producten. En dat zie je terug in de gerechten die Gill Meller ons presenteert: vers, seizoensgebonden en zonder veel poespas te bereiden.Maak in de herfst eekhoorntjesbrood met aardpeer & bieslook, kruisbessen met gerookte kabeljauwkuit & Oost-Indische kers of een citroen-kruisbessentaart in de zomer. Laat je inspireren door het bos en maak een wilde appel-bramengelei. Met Gather kook je niet alleen op de seizoenen maar leer je de ingrediënten waarmee je werkt meer waarderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gill Meller
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461431745
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

'In één woord fantastisch. Ik heb niemand liever in mijn keuken dan Gill - en er is geen gerecht in dit boek dat ik niet zou willen proeven.' - Hugh Fearnley-Whittingstall

Gill Meller, verbonden als chef-kok en docent aan het overbekende River Cottage, geeft met Gather zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad van Meller in zijn keuken. Onze natuur heeft zoveel te bieden en we staan er nauwelijks bij stil.

De recepten in Gather zijn niet alleen geïnspireerd op wat groeit en bloeit in de diverse landschappen, maar ook op boeren en tuinders die garant staan voor goede en eerlijke producten. En dat zie je terug in de gerechten die Gill Meller ons presenteert: vers, seizoensgebonden en zonder veel poespas te bereiden.

Maak in de herfst eekhoorntjesbrood met aardpeer & bieslook, kruisbessen met gerookte kabeljauwkuit & Oost-Indische kers of een citroen-kruisbessentaart in de zomer. Laat je inspireren door het bos en maak een wilde appel-bramengelei. Met Gather kook je niet alleen op de seizoenen maar leer je de ingrediënten waarmee je werkt meer waarderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gill Meller
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461431745
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99