Fundamenten van marketing

Prijs € 64,95

Uitverkocht

Paperback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is bestemd voor studenten aan hogescholen en universiteiten die in hunvooropleiding geen of onvoldoende kennis hebben opgedaan van de beginselenvan marketing. Met name voor niet-economische opleidingen in het HBO omvathet boek de gehele stof die beheerst moet worden.Fundamenten van marketing - dat deel uitmaakt van de serie Fundamenten -bespreekt de basisbeginselen van moderne marketing en staat stil bij recenteontwikkelingen en hun gevolgen voor marketing. Uitgangspunt is dat studentenzonder voorkennis vertrouwd raken met het onderwerp.In dit boek wordt marketing stap voor stap geïntroduceerd. De stof wordt verduidelijkt met veel voorbeelden en afbeeldingen. Na elk theoriehoofdstuk zijn voldoende opgaven opgenomen waarmee studenten de stof kunnen oefenen.Opgaven Fundamenten van Marketing bevat oefenstof om de student inzicht tegeven in de basisbeginselen van marketing. De cases sluiten aan op de belevingswereld van de student. De student kan aan de slag met gegevens van bestaande bedrijven. Het analytisch en probleemoplossend vermogen van de student wordt volop getoetst. De student wordt daarnaast getraind in het ontwikkelen van zijn commerciële vaardigheden.Eelko Huizingh was vijf jaar columnist van het Tijdschrift voor Marketing en isauteur van titels zoals Marketing en Verkoop Informatie Systemen, Inleiding SPSS voor Windows en Wat doe je met Internet? Hij is verbonden aan de vakgroepMarktkunde en Marktonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boom
ISBN
9789039525555
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
362

Beschrijving

Dit boek is bestemd voor studenten aan hogescholen en universiteiten die in hun
vooropleiding geen of onvoldoende kennis hebben opgedaan van de beginselen
van marketing. Met name voor niet-economische opleidingen in het HBO omvat
het boek de gehele stof die beheerst moet worden.

Fundamenten van marketing - dat deel uitmaakt van de serie Fundamenten -
bespreekt de basisbeginselen van moderne marketing en staat stil bij recente
ontwikkelingen en hun gevolgen voor marketing. Uitgangspunt is dat studenten
zonder voorkennis vertrouwd raken met het onderwerp.
In dit boek wordt marketing stap voor stap geïntroduceerd. De stof wordt verduidelijkt met veel voorbeelden en afbeeldingen. Na elk theoriehoofdstuk zijn voldoende opgaven opgenomen waarmee studenten de stof kunnen oefenen.

Opgaven Fundamenten van Marketing bevat oefenstof om de student inzicht te
geven in de basisbeginselen van marketing. De cases sluiten aan op de belevingswereld van de student. De student kan aan de slag met gegevens van bestaande bedrijven. Het analytisch en probleemoplossend vermogen van de student wordt volop getoetst. De student wordt daarnaast getraind in het ontwikkelen van zijn commerciële vaardigheden.

Eelko Huizingh was vijf jaar columnist van het Tijdschrift voor Marketing en is
auteur van titels zoals Marketing en Verkoop Informatie Systemen, Inleiding SPSS voor Windows en Wat doe je met Internet? Hij is verbonden aan de vakgroep
Marktkunde en Marktonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boom
ISBN
9789039525555
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
362

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99