Fotograferen met de Sony Camera

Prijs € 25,99

Uitverkocht

Joke Beers-Blom

Hardback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als fotograaf benut u, zeker als u pas begint, niet alle mogelijkheden van de camera. Na de aanschaf van een mooie Sony-systeemcamera of -spiegelreflexcamera vallen de resultaten vaak tegen. Meestal is de oorzaak een gebrek aan kennis; de camera wordt op de automaat gezet en blijft daarop staan. Dat is heel jammer, want juist de handmatige en semi-handmatige instellingen, de creatieve modi, bieden oneindig veel creatieve mogelijkheden die kunnen resulteren in prachtige foto's. Dit boek richt zich met name op gebruikers van Sony-systeem- en -spiegelreflexcamera's met verwisselbare objectieven. Het is voor een groot deel ook prima geschikt voor gebruikers van andere Sony-camera's. In acht hoofdstukken maakt u kennis met verschillende onderdelen van de digitale fotografie. De auteur gaat eerst dieper in op de belangrijkste Sony-apparatuur en -accessoires, vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Hierna focussen de hoofdstukken zich op compositie en de meest toegepaste onderwerpen: landschappen, flora en fauna en mensen. U krijgt tips en een overzicht van alle mogelijkheden aan de hand van voorbeelden die u wellicht veel foto-inspiratie zullen opleveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joke Beers-Blom
Uitgever
Van Duuren Media
ISBN
9789059408876
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Als fotograaf benut u, zeker als u pas begint, niet alle mogelijkheden van de camera. Na de aanschaf van een mooie Sony-systeemcamera of -spiegelreflexcamera vallen de resultaten vaak tegen. Meestal is de oorzaak een gebrek aan kennis; de camera wordt op de automaat gezet en blijft daarop staan. Dat is heel jammer, want juist de handmatige en semi-handmatige instellingen, de creatieve modi, bieden oneindig veel creatieve mogelijkheden die kunnen resulteren in prachtige foto's.




Dit boek richt zich met name op gebruikers van Sony-systeem- en -spiegelreflexcamera's met verwisselbare objectieven. Het is voor een groot deel ook prima geschikt voor gebruikers van andere Sony-camera's. In acht hoofdstukken maakt u kennis met verschillende onderdelen van de digitale fotografie. De auteur gaat eerst dieper in op de belangrijkste Sony-apparatuur en -accessoires, vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Hierna focussen de hoofdstukken zich op compositie en de meest toegepaste onderwerpen: landschappen, flora en fauna en mensen. U krijgt tips en een overzicht van alle mogelijkheden aan de hand van voorbeelden die u wellicht veel foto-inspiratie zullen opleveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joke Beers-Blom
Uitgever
Van Duuren Media
ISBN
9789059408876
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99