Fondsenwerving in de gezondheidszorg

succesvol ontwikkelen van nieuwe geldstromen

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Sofie Bienert, Fusien Verloop, Hans van der Westen

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nederlanders geven massaal aan goede doelen en veel van hen aan fondsen die zich inzetten voor ziektebestrijding en gezondheid. Tegelijk laat de overheid steeds meer initiatief over aan zorginstellingen om met krappere budgetten de best mogelijke zorg te verlenen. De tijd lijkt daarom al jaren rijp voor een substantiële derde geldstroom in de gezondheidszorg. Kun je patiënten of ouders van cliënten wel om een gift vragen? En hoe ga je om met die zeer vermogende cliënt die jou als arts zeer dankbaar is en je waarschijnlijk zou willen helpen om dat cruciale onderzoek te financieren? Zo zijn er nog meer vragen waar organisaties tegenaan lopen als ze willen beginnen met sponsoring en fondsenwerving. Terwijl succes en verantwoorde werving heel goed te combineren zijn! In dit boek vindt u de antwoorden op vele vragen en praktijkvoorbeelden van zorginstellingen die u al voor gingen, alle relevante technieken en vele tips van de auteurs die hun rijke ervaring in de gezondheidszorg met u delen. Lees en leer hoe u met succes voor uw instelling een derde geldstroom opzet waar úw patiënten en cliënten de vruchten van plukken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sofie Bienert, Fusien Verloop, Hans van der Westen
Uitgever
WalburgPers Filantropie
ISBN
9789057309717
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Nederlanders geven massaal aan goede doelen en veel van hen aan fondsen die zich inzetten voor ziektebestrijding en gezondheid. Tegelijk laat de overheid steeds meer initiatief over aan zorginstellingen om met krappere budgetten de best mogelijke zorg te verlenen. De tijd lijkt daarom al jaren rijp voor een substantiële derde geldstroom in de gezondheidszorg.
 
Kun je patiënten of ouders van cliënten wel om een gift vragen? En hoe ga je om met die zeer vermogende cliënt die jou als arts zeer dankbaar is en je waarschijnlijk zou willen helpen om dat cruciale onderzoek te financieren? Zo zijn er nog meer vragen waar organisaties tegenaan lopen als ze willen beginnen met sponsoring en fondsenwerving. Terwijl succes en verantwoorde werving heel goed te combineren zijn! In dit boek vindt u de antwoorden op vele vragen en praktijkvoorbeelden van zorginstellingen die u al voor gingen, alle relevante technieken en vele tips van de auteurs die hun rijke ervaring in de gezondheidszorg met u delen. Lees en leer hoe u met succes voor uw instelling een derde geldstroom opzet waar úw patiënten en cliënten de vruchten van plukken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sofie Bienert, Fusien Verloop, Hans van der Westen
Uitgever
WalburgPers Filantropie
ISBN
9789057309717
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99