Focus niveau Entree en niveau 2

Prijs € 28,60

Niet beschikbaar

Menno Beekhuizen, Anke Taube, Sander Heebels, Daphne Kievit, Annelien Tienstra

Paperback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

FOCUS OP LOOPBAAN! Focus is een methode loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) voor het mbo. Of studenten nu verder willen studeren, een onderneming willen starten of als werknemer aan de slag willen: Focus helpt ze om zelf sturing te geven aan hun loopbaan. Doordat Focus uitgebreid aandacht besteedt aan de vijf loopbaancompetenties, ontwikkelen de studenten competenties die relevant zijn én blijven op een veranderende arbeidsmarkt. Focus is dus een uitstekend hulpmiddel om LOB tot een succes te maken. OPBOUW LEERWERKBOEK Het leerwerkboek is ingedeeld in acht thema’s. Elk thema bestaat uit een thema-introductie, vier tot zes lessen met uitleg en opdrachten, een eindopdracht en een themareflectie. Elke les begint met een leerdoelenkader waarmee de student inzicht krijgt in de inhoud van de les. Daarna maken de studenten afwisselende opdrachten met aansprekende werkvormen. Bij sommige opdrachten wordt verwezen naar filmpjes op Studiemeter. Daarnaast moeten de studenten regelmatig in tweetallen of in groepjes samenwerken. INHOUDSOPGAVE Thema 1 Studie en loopbaan Thema 2 Motieven en kwaliteiten Thema 3 Je ideale baan Thema 4 Beroepspraktijkvorming Thema 5 Loopbaankeuzes Thema 6 Werk vinden Thema 7 Werknemerschap Thema 8 Toekomstsplan NB. Focus leerwerkboek niveau entree-2 verschijnt juli 2019.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Menno Beekhuizen, Anke Taube, Sander Heebels, Daphne Kievit, Annelien Tienstra
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463261814
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

FOCUS OP LOOPBAAN!
Focus is een methode loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) voor het mbo. Of studenten nu verder willen studeren, een onderneming willen starten of als werknemer aan de slag willen: Focus helpt ze om zelf sturing te geven aan hun loopbaan. Doordat Focus uitgebreid aandacht besteedt aan de vijf loopbaancompetenties, ontwikkelen de studenten competenties die relevant zijn én blijven op een veranderende arbeidsmarkt. Focus is dus een uitstekend hulpmiddel om LOB tot een succes te maken.
OPBOUW LEERWERKBOEK
Het leerwerkboek is ingedeeld in acht thema’s. Elk thema bestaat uit een thema-introductie, vier tot zes lessen met uitleg en opdrachten, een eindopdracht en een themareflectie. Elke les begint met een leerdoelenkader waarmee de student inzicht krijgt in de inhoud van de les. Daarna maken de studenten afwisselende opdrachten met aansprekende werkvormen. Bij sommige opdrachten wordt verwezen naar filmpjes op Studiemeter. Daarnaast moeten de studenten regelmatig in tweetallen of in groepjes samenwerken.
INHOUDSOPGAVE
Thema 1 Studie en loopbaan
Thema 2 Motieven en kwaliteiten
Thema 3 Je ideale baan
Thema 4 Beroepspraktijkvorming
Thema 5 Loopbaankeuzes
Thema 6 Werk vinden
Thema 7 Werknemerschap
Thema 8 Toekomstsplan
NB. Focus leerwerkboek niveau entree-2 verschijnt juli 2019.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Menno Beekhuizen, Anke Taube, Sander Heebels, Daphne Kievit, Annelien Tienstra
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463261814
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99