Flying over South Africa

Prijs € 35,00

Uitverkocht

Karel Tomeï, Bart de Graaff

Hardback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dat Scriptum een luchtfotoboek maakt over Zuid-Afika komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zuid-Afrika is voor Karel Tomeï zijn tweede thuisland, waar hij ongeveer 2 à 3 maanden per jaar verblijft. De tochten die Karel voor dit boek maakte, per tweepersoonsheli, zijn spectaculair te noemen. Overal en nergens werd geland om onderhoud te plegen en brandstof te tanken. De langste expeditie duurde enkele weken en telde 10.000 kilometer; van Kaapstad naar de randen van Mozambique, Zimbabwe en Botswana. Over South Africa is ingedeeld naar de 9 provincies die het land, net zo groot als West-Europa, telt. Ieder met een geheel eigen identiteit: brede bruine rivieren, afgeplatte bergtoppen en prehistorische rode zandformaties liggen naast oneindige groene savannen, grote meren en ongerepte subtropische wildernis. Het landschap van Zuid-Afrika is grotendeels onontgonnen en dus zeer divers. Karel Tomeï (Rotterdam) maakte de afgelopen jaren naam als kunstenaar. Zijn luchtfoto’s zijn ongeëvenaard. Vanuit de lucht laat hij de kijker meegenieten van zijn bijzondere kijk op de wereld. Haarscherpe composities van de aarde waarop we leven en waar Tomeï als een vrije vogel boven hangt, gewapend met zijn camera’s en scherpe blik.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karel Tomeï, Bart de Graaff
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055947041
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Dat Scriptum een luchtfotoboek maakt over Zuid-Afika komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zuid-Afrika is voor Karel Tomeï zijn tweede thuisland, waar hij ongeveer 2 à 3 maanden per jaar verblijft.
De tochten die Karel voor dit boek maakte, per tweepersoonsheli, zijn spectaculair te noemen. Overal en nergens werd geland om onderhoud te plegen en brandstof te tanken. De langste expeditie duurde enkele weken en telde 10.000 kilometer; van Kaapstad naar de randen van Mozambique, Zimbabwe en
Botswana.
Over South Africa is ingedeeld naar de 9 provincies die het land, net zo groot als West-Europa, telt. Ieder met een geheel eigen identiteit: brede bruine rivieren, afgeplatte bergtoppen en prehistorische rode zandformaties liggen naast oneindige groene savannen, grote meren en ongerepte subtropische
wildernis. Het landschap van Zuid-Afrika is grotendeels onontgonnen en dus zeer divers.
Karel Tomeï (Rotterdam) maakte de afgelopen jaren naam als kunstenaar. Zijn luchtfoto’s zijn ongeëvenaard. Vanuit de lucht laat hij de kijker meegenieten van zijn bijzondere kijk op de wereld. Haarscherpe composities van de aarde waarop we leven en waar Tomeï als een vrije vogel boven hangt, gewapend met zijn camera’s en scherpe blik.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karel Tomeï, Bart de Graaff
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055947041
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
432

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99