Fluitend naar mijn werk

ruim 20 jaar praktijk in spiritueel interim management

Prijs € 25,72

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Jos van Wijk

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Fluitend naar mijn werk' beschrijft de dagelijkse praktijk van interim management vanuit een ervaring van bijna 25 jaar in de sectoren wonen, welzijn, zorg, onderwijs, werk, gemeenten en provincie en diverse commerciële bedrijven.Jos van Wijk combineert daarbij de ingrepen die er noodzakelijkerwijs in de organisaties moeten worden gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, struikelblokken, valkuilen en spirituele opgaven. Zo is er een boek ontstaan dat veel inzicht geeft in zaken die in organisaties spelen, zoals macht, veranderingen en de weerstand ertegen, bezieling, cultuur, intuïtie, klantgerichtheid, draagvlak en verankering, privatisering en verschraling van overheidstaken, leiderschap en loyaliteitsconflicten, onderhandelen, transparantie en respect. Maar het boek gaat ook over zaken van de opdracht zelf: de intake, de rol van de bemiddelende bureaus, de diagnose, stoppen met een opdracht, de verleidingen om door te gaan en de boemerang die je dan terug krijgt. Het boek is een aanrader voor de beginnende en gevorderde interim manager vanwege de vele belichte aspecten en de aanschouwelijke inkijk in de geheimen om een opdracht succesvol af te kunnen ronden. Fluitend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jos van Wijk
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936370
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

'Fluitend naar mijn werk' beschrijft de dagelijkse praktijk van interim management vanuit een ervaring van bijna 25 jaar in de sectoren wonen, welzijn, zorg, onderwijs, werk, gemeenten en provincie en diverse commerciële bedrijven.
Jos van Wijk combineert daarbij de ingrepen die er noodzakelijkerwijs in de organisaties moeten worden gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, struikelblokken, valkuilen en spirituele opgaven.
Zo is er een boek ontstaan dat veel inzicht geeft in zaken die in organisaties spelen, zoals macht, veranderingen en de weerstand ertegen, bezieling, cultuur, intuïtie, klantgerichtheid, draagvlak en verankering, privatisering en verschraling van overheidstaken, leiderschap en loyaliteitsconflicten, onderhandelen, transparantie en respect.
Maar het boek gaat ook over zaken van de opdracht zelf: de intake, de rol van de bemiddelende bureaus, de diagnose, stoppen met een opdracht, de verleidingen om door te gaan en de boemerang die je dan terug krijgt.

Het boek is een aanrader voor de beginnende en gevorderde interim manager vanwege de vele belichte aspecten en de aanschouwelijke inkijk in de geheimen om een opdracht succesvol af te kunnen ronden. Fluitend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jos van Wijk
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936370
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99