Financiële kengetallen

managementinstrumenten

Prijs € 36,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ciaran Walsh

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kengetallen zijn de sterren waarop managers veelal navigeren. Ze wijzen de weg naar de optimale langetermijnstrategie en de beste kortetermijnoplossingen. Voor goede managementbeslissingen is kennis van deze kengetallen dan ook absoluut noodzakelijk-niet alleen voor de accountants.In Financiële kengetallen uit de reeks Managementinstrumenten beschrijft CiaranWalsh op heldere wijze hoe kengetallen werken en wat managers moeten weten overhet interpreteren van de resultaten. Daarbij wordt ook ingegaan op de samenwerking met managers van andere afdelingen binnen de organisatie. Dit boek is daarom anders dan de meeste managementboeken. Dat blijkt al direct als u er even doorheen bladert en de vele heldere schema's en diagrammen bekijkt. Elk hoofdstuk leest als een kort seminar dat verrijkt is met visuele ondersteuning en heldere tekst.Aan bod komen onder andere: de jaarstukken, de balans en resultatenrekening, de cash flow cyclus, corporate liquidity, financial leverage, bedrijfswaardering, investeringsratios, analyse voor een bedrijfsovername en Shareholder Value Added (SVA).Wanneer u weet hoe kengetallen werken en wat ze betekenen, dan kunt u simpelweg een betere manager voor uw organisatie zijn.Ciaran Walsh is Senior Finance Specialist aan het Irish Management Institute in Dublin. Hij is zowel als econoom als accountant opgeleid (London Business School, CIMA) en heeft vijftien jaar ervaring in het bedrijfsleven voordat hij naar de universitaire wereld overstapte.Zijn jarenlange samenwerking met senior managers heeft hem in staat gesteld zijneigen unieke benadering voor het trainen in corporate finance te ontwikkelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ciaran Walsh
Uitgever
Boom
ISBN
9789052619187
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kengetallen zijn de sterren waarop managers veelal navigeren. Ze wijzen de weg naar de optimale langetermijnstrategie en de beste kortetermijnoplossingen. Voor goede managementbeslissingen is kennis van deze kengetallen dan ook absoluut noodzakelijk-niet alleen voor de accountants.
In Financiële kengetallen uit de reeks Managementinstrumenten beschrijft Ciaran
Walsh op heldere wijze hoe kengetallen werken en wat managers moeten weten over
het interpreteren van de resultaten. Daarbij wordt ook ingegaan op de samenwerking met managers van andere afdelingen binnen de organisatie. Dit boek is daarom anders dan de meeste managementboeken. Dat blijkt al direct als u er even doorheen bladert en de vele heldere schema's en diagrammen bekijkt. Elk hoofdstuk leest als een kort seminar dat verrijkt is met visuele ondersteuning en heldere tekst.
Aan bod komen onder andere: de jaarstukken, de balans en resultatenrekening, de cash flow cyclus, corporate liquidity, financial leverage, bedrijfswaardering, investeringsratios, analyse voor een bedrijfsovername en Shareholder Value Added (SVA).Wanneer u weet hoe kengetallen werken en wat ze betekenen, dan kunt u simpelweg een betere manager voor uw organisatie zijn.
Ciaran Walsh is Senior Finance Specialist aan het Irish Management Institute in Dublin. Hij is zowel als econoom als accountant opgeleid (London Business School, CIMA) en heeft vijftien jaar ervaring in het bedrijfsleven voordat hij naar de universitaire wereld overstapte.
Zijn jarenlange samenwerking met senior managers heeft hem in staat gesteld zijn
eigen unieke benadering voor het trainen in corporate finance te ontwikkelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ciaran Walsh
Uitgever
Boom
ISBN
9789052619187
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99