Fietsen langs het Pieterpad

Prijs € 21,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ad Snelderwaard

Paperback | Februari 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 10 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ook als toerfietser ken je natuurlijk het Pieterpad. De 500 kilometer lange noord-zuidroute tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg, die wandelgekken ertoe aanzet om het Groningse vlakke land te doorkruisen, langs Maas- en Vechtoevers te struinen, Sallandse en Limburgse heuvels te beklimmen en zich de blaren te lopen in het Achterhoekse coulisselandschap.'Kan dat niet gewoon op de fiets?' denk je dan. Met dit boekje in je handen zie je: het kan. Het Pieterpad precies nafietsen, dat gaat niet, want je mag niet overal rijden, maar dit is een schitterende fietstocht dicht erlangs, door datzelfde afwisselende landschap aan onze oostgrens.Onze route - de opvolger van het populaire Fietserpad - volgt vaak bewegwijzerde knooppuntroutes, maar soms ook verrassende, verscholen paadjes en je kunt hem in beide richtingen fietsen. We beschrijven 16 deeltrajecten, elk met een fietskaart waarop ook logeeradressen en de oorspronkelijke wandelroute staan aangegeven. Per traject lees je wat de auteurs onderweg hebben meegemaakt en vooral wat voor moois je niet mag missen.*De knooppuntenroute met gps*Van Pieterburen naar de Pietersberg*Van de Pietersberg naar Pieterburen*Met 16 uitneembare kaarten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ad Snelderwaard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038926940
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Ook als toerfietser ken je natuurlijk het Pieterpad. De 500 kilometer lange noord-zuidroute tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg, die wandelgekken ertoe aanzet om het Groningse vlakke land te doorkruisen, langs Maas- en Vechtoevers te struinen, Sallandse en Limburgse heuvels te beklimmen en zich de blaren te lopen in het Achterhoekse coulisselandschap.

'Kan dat niet gewoon op de fiets?' denk je dan. Met dit boekje in je handen zie je: het kan. Het Pieterpad precies nafietsen, dat gaat niet, want je mag niet overal rijden, maar dit is een schitterende fietstocht dicht erlangs, door datzelfde afwisselende landschap aan onze oostgrens.

Onze route - de opvolger van het populaire Fietserpad - volgt vaak bewegwijzerde knooppuntroutes, maar soms ook verrassende, verscholen paadjes en je kunt hem in beide richtingen fietsen. We beschrijven 16 deeltrajecten, elk met een fietskaart waarop ook logeeradressen en de oorspronkelijke wandelroute staan aangegeven. Per traject lees je wat de auteurs onderweg hebben meegemaakt en vooral wat voor moois je niet mag missen.

*De knooppuntenroute met gps
*Van Pieterburen naar de Pietersberg
*Van de Pietersberg naar Pieterburen
*Met 16 uitneembare kaarten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ad Snelderwaard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038926940
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99